2013. augusztus 27., kedd

23.rész

Házibuli

Az üdvözlések után kétfős "csapatokra" bomlottunk. Természetesen Kimi Liinával ment, én pedig Dora autójának csomagtartójába dobtam be a bőröndömet. Egy ideig - hatalmas meglepetésemre - csak ültünk csendben egymás mellett, pedig azt hittem barátnőmnek be sem áll majd a szája.
- Hallom depizel. - kezdett bele végül. Egy kicsit várt, de nem szólaltam meg, ezért folytatta. - Ismerem a sztorit a németed mindent elmondott, de te is tudod, hogy ennek így semmi értelme.
- Egy: nincs semmiféle németem. Kettő: nem érdekel, hogy nincs értelme. - tekintettem lezártnak a témát.
- Hát jó. Ma este te, én, buli.
- A válaszom: nem. - jelentettem ki.
- Csakhogy nem hangzott el kérdés, Leena. Kisminkellek nagyon vonzóra, veszel fel egy mély dekoltázsú ruhát, nálam alapozunk, és felszedsz egy adoniszt. - vázolta fel terveit.
- Én is ki tudom magam sminkelni, de nem megyek és kész.
- Tudom, de én vonzót mondtam, ami nem kislányosat, hanem szexit jelent. - vigyorgott önelégülten. - A buli pedig nem kívánságműsor, megyünk és kész.
Pár perc oda-vissza érvelgetés után beadtam a derekam. Utána nem sokkal már saját háza előtt parkolta le az autót, ahonnan átsétáltunk hozzánk. Anya nagyon örült, hogy végre haza értem, és ahogy ő fogalmazott: a vártnál jobb állapotban. Érdeklődött Kimi felől, akiről én sem tudtam, hogy mikor tervez hazajönni. Nyilván szívesebben vannak Eveliina lakásán kettesben.
Ezután felmentünk a szobámba, ahol megnéztünk egy filmet, majd készülődni kezdtünk, mert már későre járt. Dora úgy kisminkelt, hogy szinte magamra sem ismertem, és kiválasztotta a legkevésbé szolid ruhámat, de azt is túl kevésnek találta, ezért úgy határozott, hogy majd az övéi közül kapok egyet, ezért kifelé indultunk a házból, de anya megállított minket, és leültetett vacsorázni. Gyorsan bekaptunk pár falatot, és már indultunk is Dorához.
- Választhatsz. Melyiket szeretnéd? - vett elő négy nagyon kivágott, nagyon mini ruhát.
- Egyiket sem.
- Az nem volt a lehetőségek között. - mondta összeszűkült szemekkel.
- Nem arról volt szó, hogy jól fogom érezni magam? Ezekben én nem tudnám.
- Hagy gondolkozzak. Nem! Arról volt szó, hogy felszedsz egy adoniszt, és majd vele jól érezhetitek egymást ruha nélkül, de előtte válassz vagy én választok! - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
- Nem akarok lefeküdni senkivel, csak megbánnám. Azt szeretném. - mutattam végül rá a ...
- Te tudod. - rántotta meg a vállát. - A ruha jó választás, jól fog állni. Na, öltözz fel, én meg keresek valami ütőset! - utasított, majd kiment, hiszen ő már el volt készülve.
Miután felvettem a ruhát, lelépcsőztem a konyhába, ahol Dora éppen pakolta vissza a hűtőbe a piákat. Biztos megint valami nagyon durva italt sikerült előállítania.
- Mit kotyvasztottál boszorka? - kérdeztem, mikor felém fordult.
- Majd íz alapján megállapítod. Tessék. - adott a kezembe egy poharat, és a sajátját is a kezébe vette. Koccintottunk, majd belekortyoltunk italunkba.
- Ez meg mi akar lenni? - kérdeztem fintorogva, a szörnyű ízű, legalább ötven fokos megrázkódtatás után.
- A kedvenced.
- Ez nem Finlandia. - jelentettem ki
- De van benne.
- Igen, azt érzem, meg a tequilát is, amit - mint tudod - utálok, de mi a harmadik? Valami rum, nem?
- De, fehér rum. - erősített meg feltételezésemben.
- Fogadjunk, hogy a tiéd valami harmatgyenge koktél! - mondtam, majd kivettem a kezéből a poharat, és belekortyoltam. - Mojito. Tudtam, hogy csak engem itatsz le.
- Neked van szükséged rá, és én még vezetek. Ezután a három deci után, már nem fogsz ellenkezni az adoniszos ötletem hallatán..
Gyorsan megittuk az italainkat, Dora adott a ruhához illő cipőt, és a ruhánál hosszabb kabátot, majd már azon vettem észre magam, hogy a kocsijában ülök, és elhagytuk Espoot.
- Hova megyünk? - kérdeztem értetlenül.
- Helsinkiben van egy házibuli, ahova meg vagyok hívva, így te is. - újságolta lelkesen.
- Ismerem a házigazdát?
- Nem hiszem. Az egyik ügyvéd huszonéves fia tartja.
- Akkor jó. - nyugodtam meg. - Nem akarom ismerősök előtt részegen égetni magam.
- Úgy tűnik nem ittál eleget.
- Annyit még tényleg nem, hogy ne tudjak gondolkozni.
Nem sokkal később egy hatalmas ház előtt parkolta le BMW M6-osát a barátnőm, majd egymásba karolva közelítettük meg a hatalmas "palotát". Beérve egyből a bárpulthoz ültetett, megbízta a mixert, hogy legyek nagyon részeg, mire visszaér, majd elmondása szerint a mosdóba távozott.
Jó pár kör vodkán túl voltam már, amikor leült mellém egy ismerős szőke srác, de nem tudtam beazonosítani.
- Szia - köszönt nagy valószínűséggel nekem.
- Szia. - feleltem.
- Egy Finlandiát a hölgynek és egy whiskyt nekem! - utasította a mixert.
- Honnan tudtad, hogy ez a kedvencem?
- Van egy lány, akire nagyon emlékeztetsz, neki ez a kedvence. - vigyorgott, ami még ismerősebbé tette, de már túl sokat ittam ahhoz, hogy bárkit is felismerhessek.

Sebastian szemszög

- Hagyjál már, Kimi, nincs kedvem menni és kész! - magyaráztam hevesen a telefonba finn barátomnak, aki Helsinkibe akart hívni egy házibuliba.
- Másnap találkozhatsz Leenával. - játszotta ki az aduját.
- Jól van. Meggyőztél. - sóhajtottam.
Pár órával később már Finnországban landolt a gépem, ahol Kimi és a barátnője vártam rám. A buli helyszínére mentünk kocsival, ahol Eveliina eltűnt, mi pedig iszogatni kezdtünk. Teljesen elvesztettem az időérzékem, és már azt sem igazán tudtam, hol vagyok, amikor Räikkönen arra kezdett bíztatni, hogy menjek oda a bárpultnál ülő lányhoz, amit szó nélkül meg is tettem. Nagyon hasonlított Leenára, de nem voltam biztos benne, és a rajta lévő ruha sem rá vallott, így csak egy laza 'Szia!'-val indítottam. Nem úgy tűnt, hogy felismerne, így biztossá vált, hogy nem ő az. Rendeltem mindkettőnknek italt, amivel kiderült, hogy ugyanaz a kedvencük. Lehúztunk még pár kört, beszélgetés közben, majd felkértem egy táncra.
- Lenne kedved táncolni velem egyet? - kérdeztem rá udvariasan, hogy ne tűnjek túl részegnek.
- Aha, de mit udvariaskodsz? Inkább haladjunk! - ugrott le a magas székről, és a földön landolt, szóval nem az általam kért volt az első itala.
Fel akartam segíteni, de mire lekászálódtam a székről, már talpon volt, megfogta a kezem, és húzni kezdett a táncolók közé. Hozzám simult, átkarolta a nyakam, fejét vállamra hajtotta, én pedig először hátára, majd fenekére csúsztattam kezem, és úgy kezdtünk szerencsétlenkedni, hiszen már a lábunkon is alig álltunk. Pár perc táncnak csúfolt valami után, lassan felnézett rám, és megcsókolt, persze én sem ellenkeztem.

Dora szemszög
- Na, hogy állnak? - került elő Kimi a semmiből.
- Beszélgettek, most meg táncolni próbálnak. - kuncogott mellettem Liina, akivel már jó ideje figyeltük őket.
- Szerintetek sem ismerték fel egymást? - kérdezett újra Kimi.
- Nagyon úgy tűnt, hogy nem, de szerintem már azt sem tudják, hogy milyen rendezvényen vannak. - vigyorogtam.
- Temetés vagy esküvő? Tök mindegy csak buli legyen! - kacsintott a pilóta.
- Nézzétek, a szobák felé indulnak! - jött lázba Liina.

- Azt hiszem ezzel a mi feladatunk véget is ért, nektek jó szórakozást, én pedig becserkészem azt a srácot a pultnál. Sziasztok! - mondtam, majd azonnal prédám felé indultam.

3 megjegyzés:

 1. szia ez szuper de kimi és dora nagy szemetek mit avatkoznak bele leena magán életébe mert ezt megbánja ha lefekszik sebbel nem csodálnám ha ott hagyná az F1et is ezmiatt kimi a legrosszabb testvér leenának akit csak el lehet képzelni mert mindig beleszól mindenbe és irányítani akarja nem csodálnám ha ezek után se vele se doraval nem beszélne többet
  pusy ui nagyon várom a kövit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Csak segíteni próbálnak, bár elég rossz módon. Kimi mindig csak jót akar, csak szintén rosszul. :/ Majd meglátjuk, mi lesz!
   Köszönöm, hogy írtál! :D
   Puszi!(:

   Törlés
 2. Szia :) szerintem nagyon jó ötlet volt kimiéktől hogy összehozták a két fiatalt :) és szerintem nem olyan biztos hogy megbánja majd ha reggel felkelnek.. ebből még bármi kisülhet :)

  VálaszTörlés