2013. május 22., szerda

18.rész

Ez nekem már sok


A tervezettnél pár nappal hamarabb Angliába repültem. Nem akartam Sebéket terhelni, legalábbis ez volt a hivatalos indokom, de igazából féltem. Hogy mitől? Magamtól, az érzéseimtől. Főleg azok után, ami tegnap történt.
- Leena, bejöhetek? - kérdezte Seb, miután kopogott, és én meg sem szólaltam.
- Gyere.
- Mi a baj? - ült le mellém az ágyra, így elég közel volt ahhoz, hogy láthassa néma könnyeim, kisírt szemeim a félhomály ellenére is.
- Szerinted? - kérdeztem rá sem nézve.
- Bocs. Figyelj, ez az egész nem ér annyit, hogy sírj miatta. - simított végig arcomon. - Ha ez neked ennyi szomorúságot okoz, akkor bocsáss még egyszerűen Nicónak, és legyél vele boldog. Akkor én is az leszek, ha téged annak látlak.
- Ha ez ilyen egyszerű lenne..., de nem az. Szerinted az normális, hogy az első nehézség után kitett az utcára? - fordultam felé, de azzal nem számoltam, hogy ennyire közel lesz hozzám.
- Persze hogy nem.
Ekkor pedig megcsókoltam. Igen, én őt, persze visszacsókolt, de utána kiküldtem a szobából, a repülőjegyem áttetettem korábbra, és bejelentettem, hogy hamarabb távozok. Ez meg is történt, sőt már Brackley-be is eljutottam, és holnap már a gyárba is bemegyek annak ellenére, hogy még nem kéne. Remélem tudnak majd fejlesztési ötleteket felmutatni, mert ez az autó még nagyon nem az igazi.
Nicóval nem beszéltem, annak ellenére sem, amit Sebivel üzent. Úgy gondoltam, hogy ezt személyesen kellett volna megbeszélni, meg volt rá a lehetősége, de ő elzavart. Ennek ellenére Kínában majd biztos végig hallgatom.
Amíg ezeken gondolkoztam, csörögni kezdett a telefonom. Kimi hívott, nagyon nem akartam beszélni vele, ezért kinyomtam, de azonnal csörgött megint a készülék, így kénytelen voltam felvenni.
- Szia, Kimster!
- Szia, Húgi! Na, Nicónál vagy még? Megtörtént már? - Ennyi nekem elég is volt ahhoz, hogy megint elsírjam magam. - Leena, mi a baj?
- Hívd fel Sebast, ő mindent tud. Küldök neki egy üzenetet, hogy mondjon el mindent. Eveliinával mi újság?
- Jól van.
- Tudod, hogy nem így értettem.
- Tudom, de majd jövő csütörtökön mesélek. Most viszont búcsúzok, és hívom Sebet. Szia, Leena!
- Helló, Bátyus.
Írtam Sebinek, hogy mindent elmesélhet Kiminek, majd zuhanyoztam, és befeküdtem az ágyba. Fiatal volt még az idő, de elég rosszul aludtam az elmúlt napokban, így hamar Álomországba jutottam.
A gyárban váratlan és nem éppen pozitív meglepetés fogadott. Lewis köszöntött lelkesen, majd át is ölelt, nem értettem, mióta vagyunk ilyen nagy barátok.
- Tudod, hiányoztál Leenácska. Amúgy hogy-hogy ilyen hamar bejöttél?
- Ugyanezt kérdezhetném én is, de azért, mert Nico kitett az utcára. - rántottam meg a vállam.
- De miért? - kérdezte őszintén érdeklődve.
- Megjelent rólam a neten egy kamuhír.
- És Nico ezért kitett? De ez mindennapos a mi világunkban. Ha rám hallgatsz, nem bocsájtasz meg neki. Amúgy én is azért vagyok itt, mert összekaptunk Nicole-lal.
- Két hülye, aki a munkába menekül. - kezdtem nevetni. - És eddig mire jutottak a fejlesztésekkel?
- Fogalmam sincs, én is ma jöttem először. Csak, tudod, én olyan ügyes kisfiú voltam, hogy időre beértem, azért tűnt úgy önnek, Mis Késős, hogy régebb óta itt vagyok.
- Értem, Mr. Tökéletes, akkor nézzünk szét egy kicsit!
Bejártuk a gyárat, minden tervező lelkesen mutogatta az ötleteit. Nem akartam őket megsérteni, de semmi fantáziát nem láttam bennük, max. 1-2-ben egy keveset, bár én nem voltam tervezőmérnök, de végzettségem alapján lehettem volna. Lewis lelkesen hallgatta a párbeszédeinket, de utólag bevallotta semmit sem értett belőle.
Az ebédlőben összefutottunk a vezetőség néhány tagjával, akik eddig nem is hallottak ittlétünk felől. Brawnnak odaadtam a jegyzeteimet, majd Hamiltonnal úgy döntöttünk, felfedezzük a városkát, hiszen még egyikőnk sem járt itt hosszabb időre. Folyamatosan oltogattuk egymást, de jobb volt, mint egyedül unatkozni.
Szombaton kiegészült a csapat, de nem sokra jutottunk, mivel rajtam kívül mindenki oda volt az új fejlesztésekért. Egy csomót ki is akartak próbálni a pénteki szabadedzéseken. Hiába mondtam én, hogy ezeknek semmi értelme, egyedül Lauda állt mellém, mint már többször az idény során. Nagyon idegesített, hogy nem hallgatnak rám, de majd Kínában meglátják, hogy semmivel sem lesz jobb a kocsi teljesítménye.
Továbbra sem kerestem Nicót, és Sebi hívásait sem fogadtam. Egyszerűen egy kicsit egyedül akartam lenni a gondolataimmal, de ez nem ment könnyen, hol Rosberg járt a nyakamra, hol Hamilton látogatott meg idegesíteni, de nagy nehezen elérkezett a szerda, és végre repülhettünk a Távol-Keletre.
- Hé, Leena! - ült mellém Lewis pedig direkt félre vonultam a többiektől.
- Mit szeretnél? - kérdeztem, miután kivettem a fülhallgatót.
- Csak meg akartam dicsérni a szép színed.
- Van valami az arcomon? - kezdtem gyanakodni.
- Nem, de szép sárga. - vigyorgott.
- Szarul érzem magam. Amúgy a fekete bőröd alatt, lehet te is ilyen szép színű vagy. - nyújtottam rá a nyelvem.
- Rasszista. - jelentette ki.
- Gúnyolódós. - fordultam el tőle.
- Én is szeretlek, Leenácska. - suttogta.
- Azt ki mondta, hogy én szeretlek? Félre vagy informálva, Édes.
- További jó utat! Szió.
- Helló! - végre magamra hagyott.


Mivel nem mindenkinek tetszett az ajánlatom, és tényleg egy novellán is dolgozok, nem tudom, mikor lesz rész, de igyekezni fogok, főleg egy ilyen, semmilyen rész után.
Puszi!(:

4 megjegyzés:

 1. Sziaa!
  Mivel olyan boldog vagyok, gondoltam írok neked egy rövidke kis hozzászólásszerűt. (Inkább a VDHM-hez írnék, mi? xD Majd egyszer oda is eljutok, ne aggódj, mert képzeld, nekem ma vége lett a sulibulinak ;D)
  Először is ott kezdeném, hogy FÚÚÚJ!!! MI AZ ISTEN van ezzel a Leenával hát nincs szeme? Ja, hogy a csók közben becsukta... hát pff xD Többet nekem ilyet ne csináljon, mert elkap a hányinger.
  Aztán: Hamiltont imáááádom! és ebben a részben megkaptam a megfelelő dózist belőle, szóval a fentieken kívül igazán nem panaszkodhatom semmire :D Mi ütött amúgy a drága kis Csokigolyómba, hogy ilyen jófej lett? Mármint szerintem sokkal jobb fej, mint korábban volt...:D Ha nem ismernélek, simán hihetném, hogy szemet vetett Leenára xD
  na, várom a folytatást, sok Hamiltonnal, és Massa is előfordulhatna már, khm... ;)
  xoxo
  matekzseni L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!(:
   Még egyszer, gratula a matekhoz! :D (Örülök én itt is. A VDHM-hez majd írsz pénteken. ;)))
   Látod, milyen hülyeségeket csinál. El kéne beszélgetned vele! xD
   Tényjeg jobbfej, mert megsajnálta azt a szerencsétlen lyánkát. Igazából megfordult a fejemben, de aztán azonnal magamhoz tértem, és "leordítottam" a fejem, hogy ilyen egyáltalán eszembe jutott. xD
   Majd szólok annak a fránya írónak, aki igérgette neked Massát, hogy valamit mutasson fel. ;))) Hamilton pedig biztos, hogy lesz! :)
   Köszi, hogy írtál! :)))

   Törlés
 2. szia ez csúcs gratulálok remélem leenában elkezdenek bízni a gyárban végre
  puszy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia! ha bejönnek a dolgok, amit mond, akkor idővel fognak! ;)

   Törlés