2013. május 8., szerda

15.rész

A hírnév átka


- Apukád mikor ér haza?
- Fér óra múlva, miért? - válaszolt, miután az órájára nézett.

- Gondoltam süthetnék valamit, de inkább holnap. Mi lenne, ha reggel elmennénk vásárolni, utána főznénk meg sütnénk valami finomat? Lehetnél a kuktám, és ezzel egy kicsit pihenhetne anyukád.
- Úgy készült, hogy egész héten körbe fog téged ugrálni, de szerintem meggyőzhető. - lelkesült be azonnal a sütés említésénél. Bizony ám Nico gyengéje is az édesség nem csak Kimié. Még jó, hogy minden reggel jár hozzájuk személyi edző különben biztos, felszednének jó pár kilót.
- Anya is ezt próbálta otthon, de engem nem érdekelt, kitakarítottam az egész házat, meg minden másnap főztem helyette hiába ellenkezett, szóval nem lesz itt probléma a te anyukáddal sem. - kacsintottam rá cinkosan. - Ma pedig megteríthetnénk. - másztam le róla, majd az ágyról is, és Nicót is próbáltam felhúzni, de nem igazán sikerült.
- Már biztos, rég megcsinálta. - próbált visszahúzni.
- Akkor te maradj, de én megkérdezem, hogy tudnék-e valamiben segíteni! - hagytam magára. Mire leértem már közvetlenül mögöttem volt.
- Én megpróbáltam. - suttogta a fülembe.
- Most ez nem jött be. - mondtam ki hangosan, amire a konyhában tevékenykedő Magdalena is felfigyelt.
- Mi nem jött be? - nézett rám. - Vagy nem tartozik rám?
- Nico nem akarta hagyni, hogy lejöjjek. - forgattam meg a szemem. - Segíthetnék valamiben, mondjuk megteríteni?
- Az jó lenne. Már kipakoltam az ebédlőben a szükséges dolgokat. - mosolygott kedvesen.
- Nicóval megbeszéltük, hogy holnap mi sütünk-főzünk, te pedig pihenhetsz vagy kertészkedhetsz.
- Ne butáskodjatok már!
- Anya, mi ezt megbeszéltük, szóval most nincs beleszólásod. - jelentette ki Nico határozottan. - Gyere, Leena! - fogta meg a kezem, és mielőtt Magdalena válaszolhatott volna, elhagytuk a konyhát.
Gyönyörűek voltak az edények, még egy kistányérra is egy műremek volt festve. Nico azt mondta, hogy még a dédmamájáé volt mind. Pár perccel a terítés után megjött Nicolas, az első hozzám intézett szavaira örökre emlékezni fogok:
- Jajj, szia, Leena, melyik pasidtól jössz? Rosbergtől vagy Vetteltől? - kérdezte gúnyosan.
- Jó estét, Nicolas! Most mégis miről beszél? - kérdeztem vissza értetlenül, hiszen ez nagyon meglepett.
- Igen, Apa, erre én is kíváncsi lennék! - lépett mellém Nico, majd átkarolta a derekamat.
- Gyertek, megmutatom! - indult el a nappali irányába, ahol leült a számítógép elé, bekapcsolta, és várt. - Az asszisztensem mondta, hogy látta a fiamat egy lánnyal, de ezt a lányt másik férfiakkal is lencsevégre kapták. - közben a gép bekapcsolt, és Nicolas bepötyögte a nevem a keresőmotorba. - Nézzétek! - mutatott a megnyitott cikkre, melynek címe "Matleena Räikkönen bekeményít" volt.
Több kép is volt csatolva. Az első a diplomaosztómon készült Sebiről, Kimiről meg persze rólam. A másodikon Sebivel ültünk egy asztalnál, ő fogta a kezem, ez most volt kicsit több mint egy hete, amikor ígérgette, hogy ő tud várni. A harmadikon pedig csókolóztunk, na, ezt nem tudtam hova tenni, nyilván egy szerkesztett kép. A negyediken már Rosberggel szerepeltünk, három kép volt egymás mellé téve a napról, amikor megkaptam a munkám. Baloldalt Nico szállt be a kocsijába, középen kinyitotta az ajtó, és csak a keze látszott, jobboldalt meg én szálltam be. Az ötödiken átölelt, emlékeim szerint ez az egyik teszten készült, amikor elsírtam magam egy elszámolásom miatt, mentségemre szóljon menstruáltam, és sokkal érzékenyebb voltam, mint alapjáraton. A hatodikon pedig megint egy csókolózós, ami szintén nem történt meg. A hetediken már Hülkenberg bámult engem messziről, én Lotusos pólóban voltam, ő meg Force Indiásban, tehát ez tavaly készült. A nyolcadikon a pitwallon ücsörögtem, ő meg előttem állt, ez Ausztráliában készült, amikor elhalasztotta a randinkat. A kilencedik pedig egy mozgókép volt, amin Nicóval csókolóztunk a hotelben.
- A két csókolózós képen kívül mindent tudok, de azok nyilvánvalóan nem igaziak. - állapította meg Nico.
- Így van! - helyeseltem.
- Szerintem meg igen. De miért bízol ebben a lányban ilyen rövid idő után ennyire?
- Nem tudom, de míg nem bizonyosodik be az ellenkezője, ártatlan. - fogta a pártomat Nico.
- Olvassátok el a cikket!
"Kimi Räikkönen húgát egy ártatlan, fizika- és matekzseni kislányként ismerte meg a világ. Azonban, amióta a Forma-1-ben versenymérnök, nagyban játszik." Ez volt az alcím, hát, nem sok jót sejtetett számomra, inkább olvastam tovább.
"Matleena Räikkönen és Sebastian Vettel "barátsága" régre nyúlik vissza. A háromszoros világbajnok pilóta meg volt hívva Matleena oxfordi diplomaosztójára, és a későbbiekben is sokszor találkoztak. Hol Vettel futamán, hol Matleena versenyein, de máskor csak egyszerűen privátban. Mióta a lány Nico Rosberg versenymérnökévé vált, még több időt tudtak együtt tölteni, és jobban összemelegedtek. Már-már úgy tűnt mégsem fordul bensőségesebbre a kapcsolatuk, de ma reggel fordulóponthoz értek: Hanna Prater (Vettel barátnője) azt posztolta a Twitterére, hogy egy bizonyos személy - akit nem akart nevén nevezni - miatt egyedülállóvá vált. Vajon ki lehet az? Naná, hogy Leena! Egyes névtelen források szerint már Ausztráliában elcsattant köztük egy csók (ahogy a képen is jól látszik), majd Malajziában talán még annál is több.
Ezzel nincs vége a történetnek, hiszen úgy tűnt Nico Rosberg is beszáll a lány szívéért folytatott küzdelembe. A Mercedes istálló egyik szerelője szerint a tesztek alatt kézen fogva sétálgattak. Ez a szál azonban itt véget is ért, ugyanis felbukkant Nico Hülkenberg, aki feltételezhetően kilökte honfitársát a nyeregből.
Hülkenberget már a tavalyi szezonban is rajtakapták Leena bámulásán több ízben is, de az idei Ausztrál nagydíjig nem mert lépni, onnantól azonban rengeteget látták őket együtt. Egy maláj szállodai dolgozó videóra is vette, amint már a szobaajtó előtt sem tudták magukat tartóztatni, rendesen egymásnak estek, aztán kitudja, mik történtek még azon az éjszakán.
Legfrissebb információink szerint Leena most Espooban tartózkodik bátyjával egyetemben. Nem tudni, meglátogatja-e még a Kínai nagydíj előtt valamelyik szeretőjét, de egy biztos Rosberggel még Angliában találkozni fognak, hiszen a gyárban jelenésük van. Arra bárki mérget vehet, hogy a háború még nem ért véget a finn lány szívéért."
- Na, Fiam, még mindig teljesen biztos vagy a barátnőd hűségében?
- Én nem tudom. - válaszolt az apja kérdésére, majd felém fordult.
- Leena, kérlek, most menj el, gondolkodnom kell!
- Mégis hova mehetnék?
- Fogalmam sincs, de okos lány vagy te, majd kitalálsz valamit. - rántotta meg a vállát. Ez nagyon rosszul esett, de nem akartam, hogy lássa rajtam, mennyire megbántott, ezért a könnyeimet visszatartva, felrohantam a szobájába, majd a bőröndöm társaságában köszönés nélkül távoztam. Még jó, hogy nem pakoltam elő semmit, mert olyan sokáig nem tudtam volna erős maradni.
Csak sírtam és sírtam, fogalmam sem volt kihez fordulhatnék, aztán végre az agyam aktivizálta magát, és eszembe jutott Sebastian, felhívtam, szerencsémre éppen Essenben akadt valami elintéznivalója, ami szintén a Ruhr-vidéken van. Megígérte, hogy azonnal indul értem maradjak, ahol vagyok, ami szerintem egy park volt.


4 megjegyzés:

 1. szia ez isteni de nicoban nagyot csalódtam minden marhaságot elhisz remélem ezért léns inkább sebet választja
  akiről most kiderült hogy igaz barát
  puszy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!(:
   Köszönöm a dícséretet és a komit is. :D Most megint nem tudom, hogy Leena kit válasszon, de a szavazás kicsit megköti a kezem, aztán majd meglátjuk. ;)
   Puszi!

   Törlés
 2. Szia!
  Kori, ezt nem kellett volna...most akkorát csalódtam Nicóban. Miért kell neki elhinnie ilyen hülyeségeket? Miért nem tudta ezt megbeszélni Leenával? És Nico apja meg nagyon csúnyán letámadta szegény lányt. Még ha rá is kérdezett volna, akkor sem kellett volna ilyen szemét módon.
  Nicóra nagyon haragszom, és fogadom, hogy a cikk mögött pedig Hanna áll. Álszent egy nő, az biztos. És te jó ég, mi lesz még itt, ha kiderül, hogy Sebi ment el érte?
  Siess a folytatással!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaaa!(:
   Én is így éreztem nálad, szóval kvittek vagyunk. ;) A pasik már csak ilyenek, először cselekszenek, és csak utána gandolkoznak. -.- Az apjának pedig bogarat ültettek a fülébe. ;)
   Gondoltam rá, hogy Hannát hozzam ki bűnbakként, aztán az aktuáliskedvemtől függ majd, hogy mi lesz. :) Az utolsó gondolathoz no comment, majd minden kiderül. :D
   Köszi a komit!
   Puszi!:)

   Törlés