2013. április 5., péntek

8.rész


Randiii!

Helló! A következő rész nem tudom, mikor kerül fel. Az biztos, hogy még a hétvégén kész lesz, anyumon múlik, hogy fel is tudom-e tenni. :)
Köszönöm a fejlécet Liv! Megleptél vele. <3
Jó olvasást!:D

A repülőúton, mint mindig, Nico mellett ültem. Ez a csapat mániája, hogy ilyenkor beszélgessünk az autóról, a hétvégi terveinkről, de mi nem szoktunk. Mondjuk így is-úgyis mellette ülnék, ugyanis csak vele jó a viszonyom a csapatból. Még mindig utálok repülni, de szerintem ez már nem fog változni. Aztán leszállt a gép, és újra szilárd, nem mozgó talajon folytathattuk utunkat a szálloda felé. Helyesebben a csapat nagy része folytathatta, de én nem, ugyanis a reptéren Sebas várt.
- Sziasztok! - köszönt, mikor Nicóval odaértünk hozzá.
- Szia! - köszöntünk mi is.
- Beszélhetnénk négyszemközt? - nézett rám reménykedve, majd Nico is felém fordult, gondolom tudni akarta, hogy menjen vagy maradjon, ezért bólintottam.
- Akkor a szállodában. Sziasztok! - indult is el, közben mi is elköszöntünk tőle.
- Hallgatlak. - mondtam pókerarccal.
- Inkább a kocsimban, jó? - megint csak bólintottam, majd követtem kifelé.
Mikor beszálltunk azonnal bele is vágott a közepébe:
- Elítélsz?
- Azért, mert mást szeretsz nem a barátnődet, nem. De azért igen, hogy azzal áltatod, hogy így meg úgy szereted, miközben te egy közös barátotokért vagy oda. - mondtam ki őszintén, amit éreztem.
- Akkor esélyem sincs nálad? - kérdezte szomorúan.
- Sebastian, eddig még semmit sem tettél annak érdekében, hogy együtt legyünk. Most varázsütésre szakítanál Hannával, és összejönnél velem? Ez nem ilyen egyszerű, nem akarom elveszíteni az egyetlen Forma-l körül forgolódó barátnőmet.
- De minek neked ő? Barátnőnek ott van Dora, barátnak meg én, aztán a tesóid is melletted állnak és, ahogy látom Nicóval is jóban vagy.
- Eddig eszembe sem jutottál, mint potenciális pasijelölt. Hannára meg rád mindig együtt gondoltam. Meg sem fordult a fejemben, hogy te meg én...érted.
- Figyelj én tudok várni eddig sem haltam bele. Először is szakítok Hannával, aztán lesz, ami lesz. De kérlek, maradjunk addig is barátok! - nézett rám kérlelőn.
- Rendben a barátság oké, a többin majd gondolkozok. - mosolyogtam rá. - De mesélj, mi volt Kimivel?
Ezután Seb mesélt és mesélt, de közben már a kocsit is indította, és a szállodánk felé vette az irányt. Megtudtam, hogy Kimi nagyon megharagudott rá, mert azt gondolja, hogy Sebas csak le akar fektetni. Nem is tudta meggyőzni az ellenkezőjéről, pedig elmondása szerint nagyon igyekezett. Közöltem, ha randizni akarnék vele, abban nem tudna meggátolni se Kimi se Rami. Ez kicsit megnyugtatta, pedig nem valószínű, hogy köztünk bármi is lesz barátságon kívül.
Aztán megérkeztünk, majd szokás szerint két puszival búcsúztunk. Elterveztem, ha Dora fent van Skype-on, akkor elmesélem neki. Ebből nem lett semmi, hiszen az ágyamon egy csokor gyönyörű monszun erdei virág hevert egy levél társaságában, melyen ennyi állt: 17:00-kor a hotel recepciója környékén várlak! Nico H.
Szerencsére volt az ágy melletti komódon egy váza, így vízbe tudtam tetti a csokrot. Ekkor már háromnegyed öt volt, így nem sok időm maradt készülődni. Sauber pilótaként nem hiszem, hogy díjazná, ha Mercedeses pólóban mennék. Amúgy is tetszeni akartam neki. Egy ujjatlan, pánt nélküli, fehér felsőt vettem fel, ami kiemeli a mellem és egy koptatott csőfarmert. Idő hiányában csak kihúztam a szemem, másra nem jutott időm. A magas sarkúm ellenére futnom kellett, mert nem akartam, azt higgye, hogy késős vagyok, pedig pár percet szinte mindig szoktam. Lesiettem a földszintre, ahol hamarosan meg is pillantottam Nicót. Egy szürke inget, és hozzám hasonlóan koptatott farmert viselt, de nem csőgatyát, még szerencse.
Ahogy meglátott, megindult felém, én meg amúgy is felé tartottam, hamar egymáshoz értünk.
- Szia, Leena! Gyönyörű vagy. - üdvözölt, majd adott egy puszit az arcomra.
- Szia! Te is jól nézel ki, - mondtam elpirulva, szemlesütve.
- Ne legyél zavarban, tényleg szép vagy. - mosolygott bíztatóan. – Gyere, induljunk! - nyújtotta felém a kezét, amibe belecsúsztattam a sajátomat, és már indultunk is.
Gyalog mentünk, mert szép volt az idő. Egész úton mindenféle hülyeséggel ugrattuk egymást, mindenen röhögtünk. Azért kapott egy plusz pontot, mert nem kérdezgetett számomra kényelmetlen dolgokat. Bepótoltuk az Ausztráliában elmaradt fagyizást.
- Biztos, hogy csak két gombócot kérsz? - kérdezte, mivel ő egy hatgombócos fagyi kelyhet készült rendelni.
- Igen, nem akarok elhízni, de mozogni sem, ahhoz túl lusta vagyok. Majd szólok az edződnek, hogy extra kalóriákat kell ledolgoznod. - kacsintottam rá.
- Ha kettővel több gombóccal eszel, ugyanilyen jó alakod lesz. A másodikat pedig úgysem tennéd meg.
- Kérdezd csak meg Kimit vagy Sebit. Mark és Heikki hálásak nekem. Dolgozzon is a két hülye. De most megígérem, hogy nem árullak be.
- Kezdek tőled félni. - nevette el magát.
- Azt nagyon jól teszed. - mondtam ördögi kacaj kíséretében.
- Fiatalok, elhiszem, hogy jó a kedvetek, de mögöttetek sor áll, kértek valamit? - szólt ránk a fagylaltos ember. Nico kért mindkettőnknek, majd a fagyi után visszaindultunk a hotelbe, mert már kezdett sötétedni, és nem akartunk eltévedni, bár egyikőnk sem most volt itt először. Felkísért a szobámig.
- Bejössz megnézni egy filmet vagy ilyesmi? - fordultam felé háttal a falnak.
- Ne haragudj, de most nem érek rá, mennem kell.
- Semmi baj. - rántottam meg a vállam, mintha nem is érdekelne igazán. Mondjuk lehet, jobb is, hogy nem tud bejönni, mert várható egy látogatás Kimitől.
- Holnap reggelizünk együtt?
- Aha. Na, én most megyek, mert fel kéne már hívni anyámat!
- Oké, szia!
- Szia! Akkor holnap. - adott egy puszit a homlokomra, majd távozott.
Felhívtam anyát, elmondtam neki, hogy épségben megérkeztünk, de semmi részletet nem osztottam meg vele. Ramit is fel szándékoztam hívni, de kopogtak az ajtón.
- Ne gyere be! - szóltam ki, majd az ezzel nem foglalkozó, nyugodtságot színlelő, ám ideges bátyám állt meg előttem.

4 megjegyzés:

 1. Csókolooom!
  Hazaértem, olvastam, komizok:D
  Ez a Sebastian... micsoda kis pofátlan. Ő vár... jó, várjál csak, végül is az engem nem zavar, ha te vársz xDD jó szórakozást hozzá xDD Hannuskát meg dobja csak, jól teszi.
  Kiminek keresel még barátnőm amúgy? Mert még mindig áll az ajánlatom xDD Elhiheted, nem gondoltam meg magam xDDD
  Hurkaember decukii:D Még virágocska, meg üzenet... a kis romantikus pofiját neki:D Leena meg azt hiszi az árulkodással be fog vágódni Nicokánál? Hát nem, úgyhogy erről tegyen le. És igaza van a kis formaegyeskének, nem fog meghízni plusz két gombóctól :D Majd Nico egyszer tömje már meg jól. Oké, most leírtam ezt a mondatot, és rájöttem, hogy kétértelmű, úgyhogy pontosítok. Főzzön neki valami ebédet, és jó sokat csináljon, és mondja, hogy megharagszik, ha nem eszi meg mind xDD
  A továbbiakban is várom szeretettem a cukiságokat:D
  Nix
  UI: jaa és csoda lett a dizii:DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hellóka!:)
   Majd meglátjuk, hogy meddig is vár. xD
   Elhiszem. xD Majd, ha végre letudom a válást utána lehet róla szó, és várom az ötletet, hogy ismerkedtek meg. ;)))
   Hurkaember? xD Öcsém Hulkembernek hívja. ;) Szerintem nem hisz ilyeneket, de ha mégis majd átadom neki, hogy nem menő. ;))) Amúgy kapásból nem jöttem rá, hogy kétértelmű, de így hogy kiemelted...:D Lehet, egyszer majd főz neki a kedvedért. :)
   Köszi a komit!:D
   Puszika!:)))

   Törlés
 2. Ez nagyon Király !!! Elolvastam és nagyon izgulok MI LESZ Sebastiannal . Nagyon jól írsz, és a mondataid tele vannak értelemmel. Potenciális pasijelölt- ez a kedvencem :D. Hajrá, várom a folytatást *.* Puszii

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszike!:D Szóval te Sebikének szurkolsz!:) Majd meglátjuk. Hát, köszönöm, igyekszek, csak tólag mindig úgy gondolom, hogy annyival jobban meg lehetett volna írni, de aztán írom a következőt, és nem foglalkozok tovább vele. xD Köszi, hogy írtál! Puszi!:DDD

   Törlés