2013. április 2., kedd

7.rész


Sebi titka


Köszönöm az előzőhöz a pipákat, a komikat és ezúttal a szavazatokat is! :D
Itt vagyok az első rövid, hamar elkészült résszel, ugyanis 13:0-ra ez a lehetőség vezet. Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire egyértelmű lesz. Összesen 10 feliratkozó van, szóval nem hiszem, hogy péntekig a másik lehetőség 14 szavazatot kapna. xD Az első szavakat Nixnek ajánlom, ha még emlékszik, mit írt az előzőhöz komiban! ;) A tartalmáról pedig annyit, hogy valószínűleg teljesen másfelé viszi el a sztorit, mint eredetileg terveztem.
Pár komi ösztönzőleg hatna a folytatás időpontjára! ;)))
Jó olvasást! <3

Másnap, mint mindig, most is megjelent a hányinger és fejfájás. Pedig nem is ittam olyan sokat, de ez van, már hozzászoktam. Kiskoromban állandóan azt hallgattam, hogy minden reggel, mikor másnapos leszek, meg fogom fogadni, hogy soha többé nem iszok. Ne tudja már mindenki jobban, hogy én miket fogok mondani évek múlva! Na, ezért ezt a mondatot messziről kerülöm azóta is. Így csak csendben tűrtem a rosszullétet. Mikor valamivel jobban lettem, úgy döntöttem, hogy átmegyek Kimihez. Biztos voltam benne, hogy még alszik, de nem akartam egyedül ücsörögni. Aztán leesett, hogy most Sebihez is mehetek, mivel Hanna nincs itt, így hozzá indultam, mert ő már ilyenkor mindig ébren van. Amikor odaértem, bekopogtam.
- Bújj be! - jött is a válasz.
- Ha most egy sikítozó rajongó lépett volna be, mit csinálsz? - tettem fel a kérdést köszönés nélkül, miközben elhelyezkedtem mellette az ágyon.
- Ha jól emlékszem, tegnap este a te ajtód sem volt bezárva. 1:1. - vigyorgott büszkén.
- Nekem, veled ellentétben nincsenek sikítozó rajongóim. 2:1. - mosolyogtam ezúttal én önelégülten.
- Ezt a kört most te nyerted. - húzta el a száját. Na igen, elég sok szócsatát vívtunk már meg az elmúlt évek során. - Amúgy jó reggelt!
- Jó reggelt!
- Minek köszönhetem a hölgy megtisztelő látogatását? - kérdezte angolul igazi lordos hanglejtéssel.
- Csak úgy átjöttem, hogy ne egyedül, hanem együtt unatkozzunk. - mondtam németül, az egyszerű emberek módján, nem fennhéjázva, mint ő.
- Mondj már egy olyan esetet, amikor mi együtt unatkoztunk. - Tényleg nem tudtam példát hozni, így csak megrántottam a vállam. - Mikor indul a gépetek? - kérdezte anyanyelvemen. Már egész jól megy neki. Legtöbbször ő finnül beszél hozzám, én meg németül hozzá.
- Négykor. A tiétek? - Össze kéne már pakolnom, de alig van pár cuccom előszedve, tehát ráérek vele.
- Háromkor.
- Képzeld, Kimiéké hatkor, csak hogy Kimpa addigra ébren legyen! - nevettem el magam. - Csak egy a bökkenő, ők arról nem tudnak, hogy este nyolcig is képes aludni.
- Nyolcig? Ezt még nem is mesélted. Amúgy nagyon durván rá építik az egész csapatot. Nem lesz ennek jó vége. Ha 20-25 éves lenne, oké, de már 33, és egyszer már vissza is vonult. Mit hisznek? Hogy ötven éves koráig a toppon lesz? Nem tudod, meddig tervez maradni?
- A visszavonulás a Ferrari hibája volt. Elküldték, mert Alonsót akarták. A kérdésre, hogy meddig marad, mindig azt mondja, ameddig élvezi. Az olaszok nagyon meg akarták regulázni, de ő túl szabad szellem ehhez.
- Igen, a Kimi bolygón mindenki azt csinál, amihez kedve tartja. De a McLarent is azért hagyta ott, nem?
- Részben, de az igazi célja egy vb cím megszerzése volt, és a Ferrarinál nagyobb esélyt látott rá. Szerintem ott jobban meg volt kötve a keze. Mondjuk Hamilton is azért jött a Mercedeshez, mert nagyobb szabadságra vágyott, és itt meg is kapta. A McLarennél nagyon visszafogták. Nálunk meg Nicóval van ez.
- Ezt eddig még nem is említetted.
- Mert csapattitok, ezért most sem fogom.
- Leena, ne viccelj már! Egy rakat Red Bullos titkot tudsz. Ha jól tudom, Kimi is elég sok Lotusos információt osztott meg veled korábban.
- Akkor még nem dolgoztam itt. De legyen.
- Ez az első és utolsó, hogy erre kérlek. - mondta kezét szívére téve.
- Oké. Ugye Hamilton kicsivel hamarabb került a csapathoz, mint én, bár a gyárban hamarabb voltam bent. Az első megbeszélésen... - Nem tudtam folytatni, mert valaki őrült módjára nyitotta ki az ajtót.
- Seb, Leena eltűnt! - hallottam meg bátyám hangját, majd egy pillanattal később már láthattam is. - Ezek szerint mégsem.
- Ezt most benézted Kimster. - mondta Sebi.
- Jaja, Bátyó. - koccoltunk egyet Sebasszal.
- De mit csináltok ti itt kettecskén? - méregetett minket gyanakodva.
- Mit csinálnánk? Beszélgetünk. - mondta ki a szerintem nyilvánvalót Seb.
- Az ágyon fekve? Összebújva? - Rajtunk kívül mások is vannak a szobában?
- Igen, ágyon fekve. De ki van összebújva kivel? - szaladt magasra a hangom. Ezt nem gondolhatta komolyan.
- Tudom, hogy tök jó barátok vagytok, de én mindig is mondtam nektek, hogy férfi és nő között nem lehet csak barátság.
- De nekem Hanna a barátnőm! - tette ezt a nyilvánvaló megállapítást Sebi.
- Tudom, hogy szereted Leenát. - Kimi nem adta fel ilyen könnyen.
- Persze, hogy szeretem. Évek óta barátok vagyunk. - Mintha Kimi nem tudná. Mostanában mindenkivel összekombinál. Először Rosberg, aztán megállapította, hogy Hamilton azért kötekszik mindig, mert tetszek neki, mintha az oviban lennénk. Most meg Vettel.
- Egyszer részegen nem teljesen ezt mondtad. Meg azt is említetted, hogy szakítani akarsz Hannával, de abból azóta sem lett semmi. - Most meg miről beszél?
- Mi van? - kérdeztük egyszerre Sebbel.
- Jól hallottátok. Sőt, bizonyítékom is van. Megkértél, hogy vegyem fel, és másnap játsszam vissza neked, mert nem fogsz rá emlékezni, de nem tettem meg, mert nem akartam, hogy összetörd annak a kedves lánynak a szívét. Ez most volt Jerezben. Amikor Leena nem volt velünk, mert lázas volt, ha jól emlékszem. - Közben a telefonját nyomkodta, majd mikor megtalálta elindította a felvételt.
"- Én Sebastian Vettel, a Forma-l legfiatalabb háromszoros világbajnoka - felvágós - ma elmondom a lelkemnek a gondját. Van egy barátnőm Hanna Prater, akit szeretek, de van egy lány, aki iránt már régóta többet érzek.
- Ki az Seb? - ez Kimi hangja volt. Elég megdöbbentnek tűnt.
- Vagy nagyon fogsz neki örülni vagy meg fogsz nyúzni.
- Miért? Csak nem Jenni az?
- Nem éppen. A neve Matleena Räikkönen. - Szóval tényleg ezt mondta."
- Eddig vettem fel. - tette el a mobilját a bátyám.
- Te tényleg így érzel Sebastian? - kérdezte Kimster elég mérgesen.
- Most már úgyis tudjátok, szóval őszinte leszek, igen. - hajtotta le a fejét.
- Leena, te most azonnal velem jössz. - húzott fel Kimi az ágyról.
- Engedj el! - kiabáltam rá.
- Nem engedlek, jössz és kész. Felhívjam Ramit, hogy parancsoljon rád? Rá legalább hallgatsz.
- Menj te a francba! - mondtam.
Kirohantam a szobából, egészen a sajátomig. Gyorsan összedobáltam azt a pár dolgot, ami elő volt véve. Közben kigondoltam, hogy a hátra lévő pár órára bekönyörgöm magam Rosberghez. Aztán futottam is tovább, nem akartam, hogy Kimi vagy Sebi meglásson. Most egy Svájcra volt szükségem, és annak Nico tökéletes. Gyorsan odaértem, bekopogtam.
- Ki az? - kiabált ki.
- Leena vagyok. - Légyszi, érj rá!
- Azonnal nyitom! - Ez az! Amúgy végre egy normális ember, aki zárja az ajtót. - Szia! - köszönt, mikor beengedett.
- Szia! Csövelhetnék nálad indulásig? - szokás szerint németül beszéltünk.
- Mi történt?...Úgyse mondod meg, igaz? - megráztam a fejem
- Ne haragudj! - Remélem, megérti.
- Nem haragszok, biztos megvan rá az ok, hogy miért nyílsz meg ennyire nehezen.
- Alapból elég zárkózott voltam, de egy személy tett róla, hogy magamat gyakorlatilag semminek vegyem. Egyszer talán elmesélem, hogy ki és mit. Amúgy most Kimi meg Sebi elől bujkálok.
- Tudtommal nagyon szereted a bátyád és Sebastiannal is barátok vagytok, nem?
- Igen, csak az előbb kiderült pár dolog, ami miatt rendesen összekaptak. Nem szeretem, ha veszekednek. - Főleg nem, ha miattam.
- Értem. - Tudtam, hogy tisztában volt vele, hogy több volt a dologban egyszerű vitánál, de megtanulta már, hogyha akarom, magamtól is elmondom, ha nem, semmiképp sem tudja kiszedni belőlem.
Ezután már csak kellemesebb témákat említettünk, majd hamarosan indulnunk kellett a reptérre. Ahonnan Sepangba vezetett az utunk.

4 megjegyzés:

 1. Persze, hogy emlékszem, annyira rég még nem volt xD amúgy szia:D
  Na egy csodajó kis Vettel rész. Úgy örültem neki, de aztán rájöttem, hogy igazából akkora egy kismajom, hogy blee... tényleg ilyen mostanában.. hangsúlyozgatja a vb címét, na mindegy... majd kap két pofont tőlem nyáron, és megjön az esze:D De akkor is imádom a hülye vicces fejét:D Finnül beszélésről eszembe jutott, amikor vmi finn dalt énekelt. Istenem, az mizene.. xDD
  Na, Kimi meg mit izél már? xD Mondtam volna neki Leena helyében, hogy: Leave me alone, I know what I'm doing. xDD De most komolyan? Mit ugat bele...túl játssza a bátyus szerepet.
  Leenába meg mindenki szerelmes? Ez hihetetlen xD Am Seb dobhatná Hannát, én nem bírom azt a csajt xD annyira nem támogatja Vettelt, hogy az valami eszméletlen-.-
  Naa, és most nem derült ki a csapattitok.. csak Sebastian hülyesége xD
  Kíváncsi leszek, hogy mi lesz már végül ebből:D Nico vagy Nico vagy Hamilton (jó tudom, ő kizárt xD) vagy Seb vagy egy ezredik srác xD Jaj erről jut eszembe, ezt írtad: Most egy Svájcra volt szükségem, és annak Nico tökéletes. xDD
  Na és mivel egyöntetűen megszavaztuk, hogy rövid, sűrűbb részek, várom is a kövi alkalmat:D
  Puszii Nix

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az igaz. xD Szia!:)
   Tényleg szokta hangsúlyozgatni? Nem szoktam Vettel interjúkat olvasgatni, ezt csak úgy írtam. xD De ha valósághű, akkor tökjó. :D Énekelt finnül? Ha találsz róla vidit linkeld már ki face-en. ;)
   Leena túl jókislány ahhoz, hogy szembeszegüljön a bátyóval, főleg mikor Ramit emlegette, aki még idősebb. Tiszteli a kort, ezek a vén bátyái meg is követelik. xD
   Csak Sebi, senki más nem szerelmes belé. :P
   Úgy tervezem, hogy lesz még arról a dologról szó. ;)
   Hamilton? Ne idegeljél fel! xDDD Én se tudom, elég sokan vagyunk így ezzel. Mondjuk az oké, hogy ti nem tudjátok, de hogy én se az elég gáz. -.- El akart menekülni Kimitől meg Sebitől. Rajtuk kívül csak Rosberggel van jóban, mert ugye Hülkivel még alig beszéltek pár szót. Így ő lett Svájc! :P
   Igen, elég egyértelmű az eredmény. Szombatra tervezem a kövit. :D
   Puszi!:D

   Törlés
 2. Szia! :)
  Nagyon tetszett a rész, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Matleena és Sebi között :D Hozd hamar a folytatást :)
  Puszi, Vivi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:D
   Örülök, hogy tetszett! Arra én is, de nem is tervezek semmit, mert úgyse azt írom le. xD Lesz, ami lesz.
   Hozom-hozom, már készül. :)
   Koszi a komit! :D

   Törlés