2013. április 24., szerda

12.rész

Kimi megenyhül

Már az ajtó előtt heves csókokat váltottunk, és izgatóan simogattuk egymást, majd a szobába belépve elkezdtük megszabadítani a másikat feleslegesnek bizonyuló ruháitól. Mikor már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajtam, rajta pedig csak egy boxeralsó, váratlanul lemászott rólam, és az ágy szélére ült.
- Leena, ez túl korai, és részeg is vagy. Később megbánnád. - látszott rajta, hogy szívesebben folytatná, amit elkezdtünk.
- Lehet, hogy igazad van, de ez most per pillanat nem tud érdekelni. - húztam vissza, egyébként nem nagyon ellenkezett, majd fölé kerekedtem, és a derekára ültem.
- Biztos, hogy igazam van. Te nem vagy ilyen. - újra ő volt felül, majd egy utolsó csók után lefeküdt mellém. - Most pedig aludj!
Ezt nem kellet kétszer mondania, hamar rám talált az álom.

Reggel lágy simogatásra ébredtem, mocorogni kezdtem, de a szemem még nem nyitottam ki.
- Ne haragudj, nem akartalak felébreszteni! Csak olyan szép vagy, nem tudtam megállni, hogy ne érjek hozzád. - éreztem, hogy az arcom lángvörös lett. - Ne legyél zavarban. Van fogalmad róla, hogy este milyen nehéz volt leállnom, és ez miattad van?
- Köszönöm! - végre kinyitottam a szemem, csak azzal nem számoltam, hogy Nico arca pár centire van az enyémtől. Rendesen meglepett hirtelen el is kaptam a fejem. Nem vagyok én ahhoz hozzászokva, hogy férfiakkal aludjak. - Megijesztettél.
- Hát, bocsi, nem állt szándékomban. - Egy kicsit távolabb mászott, de én követtem.
- Na, azt nem mondtam, hogy zavar. - hogy ebben megerősítsem, megcsókoltam.
- Akkor jó. - mosolyodott el végre.
- Mennyi az idő?
- Tíz óra múlt, mikor indul a géped, és most Finnországba repülsz?
- Este hatkor és igen. Mivel nincs közvetlen járat, ezért Londonban szállok át. - húztam el a számat. A repüléssel nagyjából megbarátkoztam, de a fel- és leszállás, még mindig kikészített.
- Ja, majd' elfelejtettem, valószínűleg csörgött a telefonod vagy SMS-ed jött, mert világított a földön. Feltettem az éjjeli szekrényre. - mutatott a hátam mögé.
- Öt nem fogadott hívás Kimitől. Mit akarhat már? Elmondani, hogy neked is ugyanazok a szándékaid, mint Sebinek? Este nekem nem úgy tűnt. Mindegy, visszahívom.
Megtudtam, hogy a szobám előtt ácsorgott, mert bocsánatot akart kérni. Mondtam neki, hogy menjen vissza a szobájába, majd odamegyek.
- Most mennem kell. - néztem szomorúan Nicóra.
- Nem mehetnék veled? Most három hétig nem találkozunk, ez annyira rossz.
- Gyere nyugodtan. Igen, nagyon rossz, de majd Skype-olunk. - mosolyogtam rá biztatóan.
- De ott nem csinálhatom ezt. - felém kerekedett, megcsókolt, közben simogatott, eltoltam magamtól.
- Ezt tényleg nem, de most sem kéne, mert épp a bátyámmal készülök beszélni, és szerintem nem díjazná, ha egy óra múlva érnék oda, mikor felet ígértem. - kacsintottam rá, de el is pirultam. Nem voltam hozzászokva, hogy ilyenekről beszéljek.
- Jól van. - mászott le rólam. - Lezuhanyzok, addig te is tegyél így a saját szobádban, ha elkészültem, megyek hozzád. - Oké. - kicsit meglepett a határozottsága, de tetszett, így engedelmeskedtem neki, csak előtte felöltöztem a tegnapi ruhámba. Nyilván ő sem úgy gondolta, hogy fehérneműben mászkáljak.

- Szerinted tényleg csak bocsánatot akar kérni? - kérdezte Nico Kimi szobája felé menet.
- Fogalmam sincs. Remélem, igen, de nem lehet tudni. - sóhajtottam.
- Leena, miért vagy ennyire ideges? - megállt, és maga felé fordított.
- Miből gondolod, hogy ideges vagyok? - húztam az időt.
- Nagyon izzad a tenyered, és most is épp a kezeid tördeled. Tehát? - mutatott az árulkodó testrészeim irányába.
- Tehát, még sosem voltunk rosszban Kimivel két napnál tovább, és ez tök rossz.
- Nem lesz baj, most biztos kibékültök. - ölelt át.
- Remélem. Na, gyere, mert sosem érünk oda!
Már a bátyám ajtaja előtt álltunk, mikor megint határozatlanná váltam. Nico átkarolta a vállam, és bíztatóan rám mosolygott. Még jó, hogy eljött velem, különben már rég visszafordultam volna. Nem értettem, hogy miért van ez, még sosem tartottam egy Kimivel folytatott beszélgetéstől. Végül csak bekopogtam.
- Bújj be! - szólt ki Kimster.
- Helló! - köszöntünk egyszerre Nicóval.
- Sziasztok! - nézett meglepetten bátyám. - Gyertek, üljetek csak le! Leena, én szeretnék bocsánatot kérni az elmúlt időben mutatott viselkedésemért. Figyelj, igazad volt, felnőtt nő vagy. Csak ezek mellett a kishúgom is, akit automatikusan védelmezni próbálok. - fogta meg egyik kezem.
- Tudom, hogy nem akarsz nekem rosszat, de látod, nem Sebivel járok. - mutattam mosolyogva Nicóra, aki engem ölelt hátulról.
- Látom. - mosolyodott el mióta itt vagyunk először.
- Köszönöm, hogy aggódsz értem, csak ne vidd túlzásba! - közelebb csúsztam hozzá, és átöleltem.
- Megpróbálom. Ma haza mész, vagy máshova terveztél utazni? - egy másodperc erejéig Nicóra pillantott.
- Haza.
- Jó, akkor délután négykor várlak a reptéren, magángéppel megyünk.
- Köszi!
A még együtt töltött idő gyorsan elrepült. Szinte végig csak az ágyamon fetrengtünk összebújva. Szerencsére Nico gépe ugyanakkor szállt fel, mint az  enyém, így elbúcsúztunk, és mindketten hazafelé vettük az irányt.

6 megjegyzés:

 1. Sziaa!
  Olyan furi ez a szerelmes Nico:D hát még szerelmes Leena.. vagyis ilyen kezdetleges szerelem még ez. Furcsaa, talán te magad nem Hülkit gondoltad a pasi szerepre? Mikor olvastam, kicsit olyan érzésem volt, mintha nem róla szeretnél írni, de lehet, csak valamit nagyon szarul érzek xD
  Kimi... hát ideje volt, hogy végre megenyhüljön. Kíváncsi vagyok meddig marad ez így. xD
  Tetszett, várom a kövit:D
  Puszi, Nix

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Naaa, szerintem Nico aranyos. :P Leena meg tapasztalatlan. xD Bevallom, a szavazás végén már én is neki szurkoltam, szóval nem tudom, mit érzel. x'D
   Tök szívesen írok róla, hiszen az egyik kedvencem. :D
   Most szent a béke, aztán meglátjuk, mi lesz. :)
   Köszi a komit!
   Puszi!:))

   Törlés
 2. Sziaaa :D
  Rég írtam neked ide - és azt, amit akkor írtam, inkább hagyjuk :'D úgyhogy újratervezés, kapsz egy rendes hozzászólás-félét :D
  Az elejéhez annyit, amit már facebookon is leírtam neked: OLYAN egy ILLÚZIÓROMBOLÓ vagy :D Viszont aranyoska ez a Hülkenberg, még a végén megszeretem itt úgy igazából... :D És örülök, hogy ő nyerte a szavazást, különben már menekülnék innen xD
  Kimi is tetszik nekem nagytesószerepben :D
  nekem is tetszett
  puszinyuszi
  L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:D
   Már nem is számítottam rá, hogy fogsz ide írni, szóval megleptél! :D
   Bocs már, hogy nem feküdtek le két nappal az első csókjuk után. xD Gondolom abban ne is reménykedjek, hogy majd Rosberget meg Tejfölt is megszereted. x'D
   Pedig ez most kicsit érzelgősebb Kimi volt, azt hittem, neked nem fog bejönni, de lehet úgy általában értetted. :)
   Köszi a komit!
   xoxoxo

   Törlés
 3. Szia!
  Milyen aranyosak már így szerelmesen. Tiszta romantikus az egész rész. Még sok ilyet szeretnék olvasni:D
  Nico irtó megértő, és imádom, hogy képes tiszta fejjel gondolkodni. Örülök, hogy nem feküdtek le, mert szerintem is csak megbánta volna Leena.
  És végre már, hogy Kimi is megenyhült, ideje volt belátnia, hogy nem irányíthatja csak úgy kénye-kedve szerint a húga életét.
  Várom a folytatást, szóval siess vele. :D
  A múltkori hozzászólásomért pedig remélem nincs harag, én csak leírtam azt, hogy miben változtathatnál, hogy jobb legyen, nem bántásként írtam.
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Fogsz még ilyet olvasni, ne félj! :D Csak most egy kis családias hangulat következik. :) Először úgy gondoltam, hogy lefekszenek, azt jóság van, de aztán rájöttem, hogy minél tovább húzom, annál izgalmasabb. :) Még akkor sem, ha tényleg csak jót akart. :))) Oké, igyekezni fogok. :D Tényleg nem haragszok, sőt örülök, ha valaki rámutat a hibáimra. ;) Köszi a komit!:DD Puszi!:)Szia!:) Fogsz még ilyet olvasni, ne félj! :D Csak most egy kis családias hangulat következik. :) Először úgy gondoltam, hogy lefekszenek, azt jóság van, de aztán rájöttem, hogy minél tovább húzom, annál izgalmasabb. :) Még akkor sem, ha tényleg csak jót akart. :))) Oké, igyekezni fogok. :D Tényleg nem haragszok, sőt örülök, ha valaki rámutat a hibáimra. ;) Köszi a komit!:DD Puszi!:)

   Törlés