2013. április 13., szombat

10.rész

Péntek délutáni "tűzijáték"

Szavazásra és, ha időtök engedi komizásra fel! Előtte még jó olvasást! <3


- Sziasztok! Készen álltok arra, hogy normálisan megbeszéljük az egészet? - ültem le az asztalhoz a kávézónál, ahol megbeszéltük a találkát.
- Hello! - köszöntek egyszerre, közben bólintottak egyet.
- Rendeltünk neked egy kapucsínót. - mosolygott rám Seb, és a bögrére mutatott.
- Köszönöm! Na, ki kezdi? - kérdeztem, hiszen haladni akartam ezzel az egésszel.
- Én, de ne vágjatok közbe! - törte meg Seb a pár másodpercre beálló csendet. - Szóval, Lena, évek óta barátok vagyunk. Már a legelső alkalommal, amikor Kimi bemutatott minket, tetszettél nekem, de Hannát szerettem, így nem foglalkoztam ezzel, hiszen szép vagy, biztos minden férfi fantáziáját megmozgatod, legalábbis ezzel nyugtattam magam. Aztán ahogy jobban megismertelek, egyre inkább oda voltam érted. Titokzatos voltál, és ez kíváncsivá tett. Nem tudom, hogy alakult át ez az egész szerelemmé, de ez van nem tudok mit tenni. Egyelőre ennyit akartam. Kimi, te jössz!
- Továbbra is úgy gondolom, hogy csak le akarsz,vele feküdni. Tudom, hogy,alapjában véve nem olyan vagy, de azt mondtad Leenának, hogy szakítasz Hannával. Ez mikor fog megtörténni? - makacskodott Kimi.
- Szeretnéd, hogy most felhívjam? - kapta elő a telefonját a zsebéből.
- Mi lenne, ha engem is meghallgatnátok?
- Bocs - mondták egyszerre.
- Először is, Kimi, értékelném, ha a saját életeddel foglalkoznál, és nem az enyémet akarnád irányítani. Másodszor pedig Sebi nem kéne húznod ezt a szakítás dolgot, mert szerintem ez egy hatalmas kicseszés Hannával. Harmadszor pedig megint mindketten mondjátok a magatokét, mintha én itt sem lennék. - rendesen meglepte őket, hogy ennyit beszéltem egyhuzamban, végig határozottan.
- Húgi, nem voltál te ilyen harcias. Tudod, hogy csak téged akarlak megvédeni.
- Kimi, huszonöt éves vagyok, egy felnőtt nő, meddig akarod még minden lépésemet vigyázni?
- A korod ellenére még tapasztalatlan vagy, a műszaki egyetemen az élet szarságaira nem készítettek fel. - magyarázta a hülyeségeit, amiben volt igazság, de már nem igazán érdekelt.
- Kimster, tudom, hogy nem akarsz nekem rosszat, sőt nagyon hálás vagyok neked mindenért, amit értem tettél, ami nem kevés, de kérlek hagy éljem az életem úgy, ahogy akarom! - néztem mélyen szemeibe, hátha hatni tudok rá.
- Csinálj, amit akarsz! - állt fel. - Amúgy azt pletykálják, hogy Hülkenberggel randizgatsz, akkor mégis mit akarsz Vetteltől? - vágta a fejemhez, majd elviharzott.
- Nicóval jársz? - nézett rám csalódottan.
- Nem tudom, vagyis igen, de fogalmam sincs mit akarok, arról meg főleg nem, hogy ő mit akar.
- Leena, - fogta meg a kezem - én tudok várni.
- Ezt komolyan gondoltad? - elhúztam a kezem. - Végignézed, ahogy Nicóval járunk, és reménykedsz, hogy hamarosan szakítunk? - úgy beszéltem hozzá, mint egy hülyéhez, de akinek ilyen mazochista gondolatai vannak, az nem is normális.
- Még nem igazán gondoltam bele, de valami ilyesmi. - húzta el a száját.
- Erre most mit mondjak? Csinálj, amit akarsz, de nekem mennem kell pályabejárásra. Neked nem?
- Mi kcsit később megyünk, csak ti siettek ennyire.
- Hát jó. Szia, Sebas!
- Szia, Leena!
Már most látom, hogy amit legjobban utálni fogok a munkámban az a pályabejárás. Szerintem tök unalmas. A vonalvezetés semmit sem változott tavaly óta, az aszfalt állapota meg körről-körre más és más, szóval ez az egész fölösleges szerény véleményem szerint. Ettől függetlenül túlestünk rajta, hiszen ez is része a hétvégének.
Egész idő alatt próbáltam elrejteni a szomorkás hangulatom, amit Kimi hirtelen távozása idézett elő, de ez nem teljesen sikerült, hiszen drága BFF-em levette, hogy valami nincs rendben, és szóvá is tette:
- Leenácska. mi a baj? - szólított meg gúnyolódva.
- Te lennél az utolsó, akinek elmondanám.
- Tudok én rendes is lenni...
- Csak valamiért nem bírod a pofámat, ezért velem nem fogsz. - vágtam közbe.
- Amúgy nem tudom, miért. De egyre jobban élvezem, kezdesz belejönni a visszavágásba.
- Örülök neki, hogy legalább te jól szórakozol, de most megyek. Na, csá!
- Szevasz!
Délután már semmi említésre méltó nem történt. Mivel egyedül akartam lenni, és gondolkodni ezen a Sebi-Nico dolgon, így. bezárkóztam a szobámba, és a vacsorámat is ide kértem. Nem sokra jutottam, majd lesz, aminek lennie kell.
Másnap már nem lazsálhattunk, hiszen kezdődtek a szabadedzések. Az első, mint mindig, unalmas volt. Kimi második, Sebi harmadik, Rosberg ötödik lett, és ezúttal már Hülkenberg eredményeit is nyomon követtem, a tizennegyedik helyen zárt. Ekkor még szép volt az idő, de mikor rövid idő elteltével újra a pályára hajtottak a fiúk, már esett az eső. Ez Malajzia és a monszun éghajlat. Nagy valószínűséggel a futam alatt is fog esni, szóval nem is volt baj, hogy tesztelhettünk ilyen körülmények között. Kimi zárt az élen mögötte Sebas és Massa végzett. Rosberg ezúttal a hetedik helyig jutott, Hülkenberg pedig a tizenharmadik lett.
Egy jó hosszú csapatmegbeszélést követően visszatérhettünk a szállodába, ahol Hülkenberg várt rám a szobám előtt.
- Szia, Leena! - köszönt, de a szokásos kedves mosoly nem játszott az arcán.
- Szia, Nico! - mosolyogtam rá, remélve, hogy követi a példámat, de nem tette. - Valami baj van?
- Szerda reggel óta nem is láttalak. Direkt kerülsz engem?
- Gyere be! - nyitottam ki az ajtót.
Tudtam, hogy el kell mondanom az igazat különben búcsút mondhatok Nicónak, akármi is van köztünk, ezért megtettem. Sebiről és Kimiről is részletesen beszámoltam neki. Nem igazán tudott mit szólni a dologhoz, de láttam rajta, hogy megérti, hogy egyedüllétre volt szükségem.
- Azt mondtad, hogy nem tudod, hogy akarok-e egyáltalán tőled valamit. Nem is tudom, de amúgy nagyon is tudom, és meg is mutatom. - a szívem hevesebben kezdett verni, közelebb hajolt, átölelt, és megcsókolt...

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Hűha, Leena aztán jól belejött a magyarázkodásba. A két fiú kicsit tényleg túlreagálta ezt a dolgot, nem értem miért nem veszik figyelembe azt, amit Leena akar. Kimi kirohanása szerintem nem volt valami normális dolog, elvégre megérthetné a húgát.
  A rész vége pedig annyira aranyos lett. Nico tiszta aranyos. Kíváncsi vagyok, hogy Leena hogy fog dönteni, kinek fog esélyt adni.
  Siess a folytatással:D!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Hát ennyi nehéz felfogású között muszáj is neki. xD Kimi meg, amilyen önfejű, eldöntötte, hogy még Sebinél s jobban tudja, hogy mit akar. ;)
   Egy időre Nicóval lesz az biztos, aztán majd meglátjuk a szavazás eredményét, ami 11:11 éppen. :D
   Köszi a komit!:)
   xoxoxo

   Törlés
 2. Szia itt is!
  Na az van, hogy most mindenkinek írok a legutolsó részhez, de a többihez majd egyszer, amikor újraolvasom. :D Remélem, nem haragszotok majd meg érte :$
  Na az van, hogy én ezt már kétszer olvastam, és mégse emlékszem pontosan xD Istenem, a hosszútávúm olyan, mint a piros hó... nincs xD
  Na szóval azt tudom, hogy ez most a nagy-nagy megbeszélés volt. :D
  Kimi a kis meggyőződéseivel... xD kis butuska:D Ja amúgy majd keresek képek akkor magamnak xD
  Sebaaaaas, nehogy telefonon szakíts már xD Megütlek, bébi:D
  óóó, de ez az éntudokrádvárnivárokrádörökkéVettel olyan nyomi xD Kis talpnyaló xD
  Hophop, és megjelent a kedvenc szereplőm is: Hamiltoooncsiiii:D
  Nyáháháhá, Hülki megcsókoltaaaaaaa :D Mindenképpen Niconak kell lennie a győztesnek. Vettel nem leheeeeet:D Neki keresünk vkit, vki nekivalót, de ez nem működne, be kell vallani. Nem egymásnak valók :D Próbállak meggyőzni, látod? xD
  Na várom a kövit:D
  Puszi, szia!
  Nix

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió!:)
   Én biztos, nem haragszok meg, amúgy sem várom el, hogy minden részhez írj! ;)
   Arra sem emlékszek, amit én írok, szóval tudom, miről beszélsz! xD
   Ügyes vagy, tényleg az volt. :))) Itt Kimi már csak ilyen. Oks, keress is, de azt is jó lenne kitalálni, hogy hogy ismerkedjetek meg. Nem telefonon fog. :P Haha, nem tudja, mi az a visszautasítás. xD Hamcsi szinte minden részben szerepel, és nekem is kezd a kedvencem lenni, mert hasonlít hozzám. xD (Csak én a barátaimnak szólogatok be.)
   A szavazást Hülki nyerte, szóval... ;)
   Puszi! :D

   Törlés