2013. március 30., szombat

6.rész

Keserédes hétvége


A szezon kezdetével a történet is kezd beindulni. Ez már egy hatoldalas rész lett. Remélem, Eszter elégedett a hosszával. Nix, kérdezted, hogy kik fognak rendszeresen szerepelni, ezért ebben a részben direkt azok jutottak szóhoz. ;) Jó olvasást! <3

Csütörtökön reggel azonnal megrohamoztak az újságírók, hogy miért cseréltem a tavalyi Lotusos pólómat Mercedesesre.
- Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de Nico Rosberg versenymérnöke vagyok. - közöltem flegmán, majd indultan is volna tovább.
- Elárulta a bátyját? - Mi van?
- Sosem tennék ilyet. Csak tavaly óta változott a helyzet, és nem Kimi húgaként, hanem a Mercedes istálló alkalmazottjaként leszek jelen a nagydíjakon. Viszont most hagyjanak békén.
- Csak még egy kérdés Miss Räikkönen! Miért nem Kimi versenymérnöke lett?
- Nem bírnám idegekkel, bennem nem igazán van meg a finn nyugodtság. - A bátyám meg nem épp úgy híresült el, mint aki szó nélkül hallgat a rádiós utasításokra.
- Köszönjük, hogy válaszolt a kérdéseinkre! Viszlát! - A soha viszont nem látásra.
- Nem mondom, hogy szívesen! Viszlát. - sietnem kellett, már alapból késésben voltam, ezek a hülyék meg fel is tartottak.
Igazam lett, valóban elkéstem, de voltak olyan rendesek, és nem kezdték el nélkülem. Mikor beléptem Hamilton azonnal beszólt:
- Jajj, Leenácska, megtisztelő, hogy húsz perc késéssel megérkeztél. - Ilyenkor le tudnám ütni, de az az állásomba kerülne.
- Lewis belehalnál, ha egyszer nem szólnál be Leenának? - védett meg Nico. Mióta a csapathoz kerültem nem sok baráti szavuk volt egymáshoz. De én nem akarok tönkretenni egy gyerekkori barátságot, mondtam Rosbergnek, hogy attól neki nem kell rosszban lennie Hamiltonnal, hogy rám megsértődött, viszont nem sokat értem vele.
- Fiatalok, nem veszekedni vagyunk itt! - szólt rájuk/ránk Lauda. Mondjuk én nem mondtam semmit egy köszönésen és elnézést kérésen kívül.
- Megtudhatnánk, hogy miért késtél? - kérdezte Ross.
- Lerohantak az újságírók, hogy miért van rajtam Mercedeses póló. De bevallom amúgy is késésben voltam.
- Jól van, ezt elfelejtjük, de ne forduljon elő még egyszer! - Szerencsére most megmenekültem. Lewis mérgesen dőlt hátra a székében, ami a lehető legmesszebb volt az én helyemtől. A csapat tanult az első esetből, azóta nem engednek minket egymás közelébe.
Megbeszéltük, hogy kinek mi lesz a feladata pénteken, hány kört kell megtennie a pilótáknak. Megtudtuk, hogy inkább a versenybeállítások tökéletesítésére kell törekednünk, mint az egykörös tempóra. Ez egyébként elég sokáig tartott, de utána mindenki mehetett a dolgára.
A megbeszéltek szerint Kimivel és Sebivel ebédeltem. Hannát nélkülöznünk kellett, hiszen nem tudott Ausztráliába utazni. Tartva a hagyományainkat fogadtunk, hogy szerintünk ki nyeri a futamot. Szokás szerint a tét a leitatás volt. Bátyám Sebasra fogadott és fordítva, én pedig Nicóra, de nem hittem igazán a győzelmében, mert a Red Bull, a Lotus és szerintem a Ferrari is jobb nálunk, de a versenymérnöke vagyok, hinnem kéne benne. Szerintem Sebastian lesz az első Kimi pedig a második, és Nico is odaérhet a dobogóra, csak nem a legfelső fokára, de majd kiderül.
Délután Nicóval sétálgattunk a városban, hiszen mindketten ráértünk pár órára. Megtudtam, hogy ő sem akar előre inni a medve bőrére, de az idei autót jobbnak érzi, mint az eddigieket. De a megbeszéltek szerint csak pár szó esett munkáról, aztán szokásához híven áttért a magánéletemre.
- Egy ideje már ismerjük egymást, de nagyon keveset tudok rólad. Például arra eléggé kiváncsi vagyok, hogy mi a legnagyobb álmod?
- Mint tudod, nem szeretek magamról beszélni, de kezdek bízni benned, ezért ezt most elmondom. Igazából két nagy álmom van, ha az első teljesülne, akkor a második talán könnyebben menne, de az nem lehetséges. Ez így elég érthetetlen, szóval mondom inkább. Az egyik, hogy ne a bátyám miatt akarjanak az emberek közel kerülni hozzám. A második pedig, hogy legyen családom, persze most is van, de a férj-gyerekek dologra gondoltam.
- Én például abszolút nem Kimi miatt kedvellek. - Ezzel tisztában vagyok, de nem barátságra gondoltam.
- Hanem, mert a versenymérnököd vagyok, akivel nem hátrány, ha jó a viszonyod. Persze barátom sincs sok, de, ahogy mondtam férj-gyerek dolog.
- Amúgy is szimpatikus vagy nekem. De képzeld, van egy srác a mezőnyben, aki egy ideje oda van érted, csak nem mer megszólítani. Részben a visszautasítástól, részben a bátyád reakciójától félve. - Na persze.
- Ki lenne az?
- Nem mondhatom el, mert megígértem neki. Mikor megtudta, hogy a versenymérnököm lettél, megkért, hogy tudjam meg, van-e barátod.
- Gondolom magadtól is rájöttél, hogy nincs.
- Ha valaki, aki nem Kimi miatt hív randira, elhívna, igent mondanál?
- Több mint valószínű, aztán az alapján meglátnám, lesz-e folytatás, meg hogy a srác akar-e majd bármit egyáltalán.
- Oké, kézbesítem az információkat, a többi rajtatok múlik. Szurkolok nektek! - lelkesült be azonnal, ezek szerint szívesen játszik kerítőt.
- Hát, köszi. Most viszont te jössz! Mi a legnagyobb álmod?
- Természetesen, majd én is szeretnék családot, de a legnagyobb álmom egy világbajnoki cím.
- Elég béna kérdés volt tőlem, de mikor nem munkatársak, hanem magánszemélyek vagyunk, hajlamos vagyok elfelejteni, hogy mi is a munkánk. Egy pilótának nyilván ez a legnagyobb álma.
- Ismerős, én sem a versenymérnököt látom benned ilyenkor.
Másnap sikerült időben elfoglalni a helyem, ahonnan Nicóval értekezek majd. Szép napsütéses, ám nem túl meleg idő volt, hiszen itt már ősz van, de bőven húsz fok felett járt a hőmérséklet.
Először csak kiküldtem Nicót egy installációs körre, mint azt ilyenkor szokás, majd mindenki arra várt, hogy valaki megkezdje a por letakarítását a pályáról, köztük mi is. Erre negyven perc elteltével került csak sor. Aztán felpörögtek az események mindenki futotta a jobbnál-jobb köröket. Végül Sebi zárt az élen, utánuk Hamilton végzett. Nico a hetedik időt autózta, közvetlenül Kimi mögött végezve. Persze ezek az eredmények abszolút lényegtelenek, de legalább tudtunk menni pár tesztkört.
Elemezgettünk egy kicsit és bekaptunk pár falatot, hiszen még nem ebédeltünk, de ezekre nem volt sok időnk, mivel kezdődött is a második edzés.
Először mindenki ment pár gyorsabb kört, aztán teletankoltuk az autót, hogy készüljünk vasárnapra, azonban a tervezett távot sem Lewis sem Nico nem tudta megtenni. Először Hamilton nem tudott bevenni egy kanyart, gondolom műszaki hiba lehetett, de nekem Rosberggel kellett foglalkoznom, volt is miért.
- Nico, állítsd le az autót, meghibásodott valami, de innen nem tudom megállapítani, hogy mi az! - szóltam neki csapatrádión.
- Vettem. - Azonnal le is parkolta a Mercedest egy veszélytelen helyen.
Ezt az edzést is Sebas nyerte, mögötte csapattársa, majd Nico végzett. Ennek a harmadik helynek azonban nem volt alkalmunk örülni, hiszen mindkét autónkat idő előtt kellett leállítani.
Nicóval megbeszéltük, miket mondjon az interjúk során, majd én elmentem "ebédelni". Még volt hátra egy csapatmegbeszélés is, ahol mindenki elmondta az észrevételeit a kocsival kapcsolatban, de ezután már azt csináltunk, amit akartunk.
Beszélni akartam Dorával, de előtte számolnom kellett. Itt 18 óra volt, az otthon kilenc, akkor már biztos, felkelt, de reméltem, nem dolgozik.
- Szia, Csajszi! Mi újság mostanában? - ezek szerint éppen ráér.
- Fel tudnál jönni Skype-ra?
- Persze. - ki is nyomta a telefont.
Fél perc elteltével már elérhető is volt. Hívni kezdtem.
- Na, mesélj! De ne a szabadedzés eredményeit, azokat láttam.
- Te? Beteg vagy?
- Ehehe, nagyon vicces. Csak tudod, van egy ismerősöm, aki ott dolgozik.
- És ki lenne az?
- A legjobb barátnőm bátyja Kimi Räikkönen. De viccet félretéve, mesélj már valamit!
- Semmi különös, vagyis talán, de ez még nem biztos. - jutottak eszembe Nico szavai.
- Szóval téged ismerve, nem fogom megtudni, míg biztossá nem válik.. - húzta el a száját. Ez valóban így van, sosem iszok előre a medve bőrére. - Kimi mikor ér rá Finnországba jönni? Már csomószor el kellett halasztatnom a tárgyalást.
- Március 26. és április 10. között szabad. Nem tudom lesz-e valami promós szarság. Ha lesz is, majd nem megy el rá, nem ez lenne az első alkalom. - közben a dátumokat felírta egy lapra. - Veled mizu?
- Semmi, majd személyesen. Most mennem kell. Szia! Jó étvágyat a vacsihoz, vagy mennyi ott az idő.
- Neked meg a reggelihez. Szia!
"Semmi, majd személyesen." ez vajon mit jelent? Inkább nem rágódok rajta, majd megtudom. Rendeltem vacsorát a szobámba. Amíg vártam, elkezdtem nézni egy német filmet DVD-n, de körülbelül tíz perc elteltével valaki kopogott az ajtón.
- Bújj be! - szóltam ki, majd Nico, de nem Rosberg, hanem Hülkenberg lépett be.
- Szia, Leena! Nem zavarok?
- Szia! Nem, ülj csak le! - mutattam magam mellé az ágyra.
- Köszi, de csak egy pillanatra jöttem. - Ő tudja.
- Mit szeretnél?
- Nos, bizonyos pénzösszeg ellenében megvennénk pár Mercedeses adatot.
- Mi van? - szökött magasra a hangom.
- Csak vicceltem! Sosem mennék bele ilyen dolgokba, ahogy látom te sem. - Ha időben leesett volna, akkor nem is lett volna olyan rossz, de így...- Igazából azért jöttem, hogy megkérdezzem, lenne kedved eljönni velem fagyizni holnap az időmérő után?
- Szóval te lennél az, akiről Nico beszélt. - bólintott. - A válaszom igen.
- Nem is zavarok tovább. Szia, Leena! - azonnal indult is kifelé.
- Szia, Nico! - Lehet, már nem is hallotta a köszönésem, mert pont akkor csukta be az ajtót. Hát, ez villámlátogatás volt a javából, de a tárgya tetszett. Folytattam a filmet, nem sokkal később megérkezett a vacsorám. Megkajáltam, majd A hullám (Die Welle) végeztével megzuhanyoztam, és eltettem magam holnapra.
Majdnem lekéstem a harmadik szabadedzés elejét, mert egy kicsit elaludtam. Még jó, hogy nem, különben már csak vizes pályán tesztelhettünk volna, ugyanis tizenöt perc után esni kezdett. Ez nem volt jó jel a közelgő időmérő előtt.
Sejtéseink beigazolódtak, hiszen már a Q1 is fél órát csúszott a rengeteg víz miatt. Aztán kihajthattak a pályára. Mindenki csúszkált, voltak, akik ki is pördültek, de szerencsére minannyian folytatni tudták. Az első felvonást Nico nyerte, így én abban reménykedtem, hogy az újra erősödő eső miatt a futam a Q1 sorrendje szerint indul, hiszen ezt a szabályok engedik. Nem nyert, de abban igazam lett, hogy autó a pályára már nem hajtott a Safety Car-on kívül. A Q2 és Q3 holnap kerül megrendezésre a futam előtt, hiszen már besötétedett, és az eső még mindig esett.
Rosberg elment átöltözni az interjúkhoz, a másik Nico pedig még tűzálló overálban közeledett felém. Ilyen hamar megunta a Saubernél, hogy jön is a Mercedeshez?
- Szia, Matleena!
- Helló, Nicolas!
- Mit szólnál hozzá, ha holnap futam után mennénk el valahova.
- Benne vagyok, hátha valamivel jobb idő lesz.
- Az jó lenne. Utálom az esőt.
- Én hóhoz vagyok szokva, az esőt pedig utálom. Most mennem kell. Sok sikert holnap!
- Köszi! Szia!
- Szia!
Újabb csapatmegbeszélés, majd el lettünk zavarva aludni. Másnap már valamivel biztatóbb volt a helyzet. Már nem esett az eső, de még vizes volt az aszfalt. A Q2-t szintén Nico zárta az élen, de a hajrában, mikor már a száraz pályás gumikkal köröztek, nem volt ilyen jó a helyzet. A Q3-at a hatodik helyen fejezte be. Sebi lett az első, Kimi a hetedik helyen zárt.
Mi itt a Mercedesnél egy esős futamban reménykedtünk, hiszen eddigi tapasztalataink szerint az autó akkor működött a legjobban, és Nicónak is jól ment.
Nem sokkal később már kezdődött is a futam. Már feltettem a fejhallgatómat, és közölni akartam Nicóval, hogy a közelben esik, de nem várható a pályára is eső, de a másik Nico kocogtatta meg a vállam.
- Te mit keresel itt? Miért nem a felvezető kört teszed meg éppen?
- Nem indulhatok, valami szarság van a kocsi tankjával. Bocsi, de az elkövetkezendő pár órában nem éppen lesz jó a hangulatom, szóval szeretném törölni a randit.
- Persze, megértem.
- Malajziában találkozunk. Helló!
- Szia!
Ilyen az én szerencsém, de nem ragadhattam le itt, az indulás előtt még közölnöm kellett pár dolgot Nicóval. Ez meg is történt, majd megkezdődött a verseny. A rajt izgalmasra és pozitívra sikerült. Vettel eljött az első helyen, Kimi és Nico pedig kéz a kézben lépett előre az 5-6. helyre, bár annyira nem kéz a kézben, mivel bátyám Rosberget is megelőzte közben, majd Hamiltont is hátrahagyva már a negyedik helyre jött fel. Öt kör után megkezdődtek az első kerékcserék, de mi később terveztünk kiállni. A tízedik körre már szinte mindenki volt a boxban, így Lewis és Nico kerültek az élre. Aztán rájuk is sor került a 13-14. kört követően. Webber a 18. kör végeztével megkezdte a második kiállást. A 25. körben mondta Ross, hogy Maldonado kiesett, szóljak Rosbergnek a sárga zászló miatt, mivel én az esőjelzővel voltam elfoglalva, így ez fel sem tűnt.
- Nico, eső várha...Állítsd le az autót, ugyanaz, mint pénteken
- Fasza. - mondta, majd leparkolta a kocsit a pályán kívülre.
Levettem a fejhallgatómat, rám innentől nem volt szükség, de a futamot tovább figyeltem, mert Kimi taktikája tökéletesen működött, és innentől szurkolhattam is neki. Közben Nico leült mellém.
- Na, mit mondjak a firkászoknak?
- Csak a kötelezőket. Malajziában jobb lesz meg ilyenek.
- Oké, de tavaly is egész évben ezt mondogattuk, én már nem hiszek benne.
- Akkor ne mondd azt, nekem mindegy.
- De nekem nem! Minden szponzort el akarsz veszteni Leena? - szidott le Brawn.
- Nem, de szerintem mondjon, amit akar, nem amit kötelező.
- Maradok a kötelezőnél.
- Túl jó katona vagy. - mondtam, majd újra a monitorra figyeltem.
- Ne hangold ellenem a pilótáimat Matleena! - nem szóltam vissza, jobbnak láttam csendben maradni.
Közben már Kimi vezetett, hiszen Vettel és Alonso is mögé jöttek vissza. Innen már "csak" a kerekekre kellett vigyáznia, hiszen a többiek három kiállásával ellentétben, ő csak kétszer cserélt kereket. Ez sikerült is, sőt a végén még megfutotta a verseny leggyorsabb körét, hogy mindenki tudja, hol a helye. Bátyámat Alonso és Vettel követte a célban.
A pezsgőzésre és a nyilatkozatokra nem mentem el. Nico kiesése miatt nem lehetett teljes az örömöm. Inkább a hotelbe mentem, és összepakoltam a cuccaimat, mivel holnap repülünk Sepangba.
- Leena, rosszul érzed magad? - hallottam meg Sebi hangját kintről.
- Nincs semmi bajom, de gyere már be, nincs zárva az ajtó!
- Akkor miért tűntél el? - kérdezte, miután ledobta magát az ágyra.
- Nem volt hangulatom ünnepelgetni Nico kiesése után.
- Igaz,...de ennek ellenére ez bunkó volt. A bátyád megnyeri a szezonnyitót, és még csak nem is gratulálsz neki. - Ebben igaza volt, de ki ő, hogy engem kioktasson? Alig pár hónappal idősebb nálam, szóval a tapasztaltabbságára sem hivatkozhat.
- Tudom, majd beszélek vele.
- Azt majdnem el is felejtettem, ami miatt jöttem. Tíz perced van, hogy elkészülj!
- Hova is megyünk? - Én csak szépen be akarok feküdni a puha ágyba, és aludni.
- Azért ennyire nem volt régen az előző szezon. Inni, drága Leena. - Teljesen kiment a fejemből.
- Nem megyek, nincs hozzá hangulatom.
- Nem most fogjuk megtörni ezt a hagyományt. Meg én a győztes most leitatlak titeket.
- Jól van megyek. De ne feledkezz meg arról az apró kikötésről, hogy ha az, akire fogadtunk önhibáján kívül kiesik, akkor mentesülünk a fogadás összes további következménye alól.
- Francba, azt reméltem elfelejtetted. Na, tíz perc múlva a hotel előtt várunk. - mondta, majd kiment.
Amint odaértem hozzájuk gratuláltam Kiminek, majd elindultuk a pár száz méterre lévő szórakozóhelyre. A harmadik kör vodka után már nem is rémlett, hogy nem akartam jönni. Berúgni nem akartam, csak megmaradni ezen a "jót érzek" szinten. Zene is szólt, elég sokan táncoltak, így a fiúkat magukra hagyva vetettem magam az estébe. A táskám Vettelre bíztam, mert ő még józan volt, a leitatott Kimivel ellentétben. Már egy ideje ugyanazzal a sráccal táncoltam, és eléggé egymáshoz simultunk, mikor Sebast pillantottam meg, aki felém közeledett, ezért kibontakoztam a férfi öleléséből, és csak rá koncentráltam.
- Csörög a telefonod! - ordította a fülembe, majd átnyújtotta a táskám.
- Köszi! - kiabáltam én is, aztán megindultam a mosdó irányába, de mire fel tudtam volna venni, már nem csörgött. Dora keresett, lehet, hogy fontos ügyben, ezért visszahívtam.
- Szia, Leena!
- Szia, mondd gyorsan, miért hívtál?
- Baj van. A sajtónak feltűnt, hogy Jenni már máshol lakik. Kimit szét fogják szedni! Amint lehetőséged nyílik rá, figyelmeztesd!
- Basszus, de Kimi nem olyan, hogy csak úgy szét lehessen szedni, azért felhívom a sajtósát, hátha el tudja intézni.
- Jó ötlet! Na, rohannom kell, csak ennyit akartam.
- Köszi, hogy szóltál! Szia!
- Szia! - nyomta ki a telefont.
Már csak ez hiányzott. Ameddig csak lehet, titkolni akartuk. Eddig sikerült. Gyorsan hívtam a sajtós csajt, akinek nem is emlékeztem a nevére, de szerencsére a telómba "Kimi sajtósa" néven volt beírva. Azt mondta, minden tőle telhetőt megtesz, de ne várjunk csodát. Elmondtam Sebnek is a dolgok állását, ezzel az iszogatást lefújtuk, és visszatértünk a szállodába.

8 megjegyzés:

 1. Szia!
  Tetszik, hogy egyre jobban beindulnak az események. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Leena és Nico(Rosberg)között, meg Leena és Hülki között. Nem tudom, hogy kinek is drukkoljak jobban:D
  Csak így tovább a történettel! Részről részre izgalmasabb lesz.
  Remélem hamar tudod hozni a folytatást!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Még én sem tudom, kinek drukkolok, azt meg főleg nem, hogy ki lesz befutó. xD
   Hát nem tudom, mikor lesz kész, de megpróbálok haladni. :)
   Puszi! :D

   Törlés
 2. Szia! Itt is vagyok:D
  Nahát ezek az újságírók... mindig olyanokat tudnak kérdezni, hogy az valami eszméletlen, és még el is késik (félig) miattuk az ember. Hamilton barátunk még mindig a legnagyobb forma xD Annyit lehet rajta nevetni, már mikor megjelenik, akkor szakadok, hogy milyen kis rohadék xD
  Óóó, Nico, a Rosbergebbik, micsoda kis kerítő. Annyira édes, ahogy először még rébuszokban kérdezősködik, aztán végül csak kimondja nyíltan, hogy van vki, akinek tetszik.
  Na és akinek tetszik az meg a másik Nico. Az a villámlátogatás milyen cuki volt. El tudom képzelni, ahogy így menekül kifelé, mert kis félénk xDD Naaaaa és aztán törli is a randit, pedig a csajszi direkt nem is mondta el Dorának, hogy ne kiabálja el...:/ Mikor fogják bepótolni?
  Jaaaaj, és a Kimi győzelem, sok ilyeeet méég:D Úúú és itt van Sebastian babyboy, aki azt hitte, hogy másnak is olyan lyuk van az agya helyén, mint neki, DE nem xD Piázgatás lesz részletezve? :D
  És a végére a bonyodalom.. sajtó xD milyen szép keretbe foglaltad ezt a részt: eleje újságírók, vége újságírók xD az alliterációk mikor jelennek majd meg? és a barokk körmondatok? xDD
  Nya, várom a következőt, szavaztam is:P
  Csókpuszi:D
  Nix

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Én is! xD
   Az újságírók gonoszak, persze tudom, hogy ez a feladatuk, de akkor is. :P Tudom, mennyire "szeretem" Hamiltont, már csak Alonsónak kell kitalálnom valami hülye szerepet. xD
   Véletlenül lett ilyen, de mindig ez van. Eltervezem, hogy beszélnek pár szót, és lesz egy minimum fél oldalas párbeszéd. xD
   Hülki kis aranyoska. :) Mondta, hogy Malajziában találkozunk. ;)))
   Én is örülnék, ha sok Kimi győzelem lenne!!! :D Sebi ezt benézte, de úgyis minden futam előtt fogadnak, szóval lesz még alkalma mindenkinek a leitatásra. ;) Most nem, mert a vége az, hogy visszamennek a szállodába, de majd legközelebb. :)
   A keret sem direkt volt, de aki tud, az tud. :P xDDD Barokk körmondatot már írtam. xD Asszem a VDHM-nél, de a Word beszólt, hogy túl hosszú, ezért több mondatra tagoltam. :) Lehet egyszer lesz alliteráció is. xD
   4:0-ra vezet a rövidet, gyakran. Ajjaj azt hiszem megszívattam magam. xD
   Köszi a komit! :)
   xoxoxo

   Törlés
 3. Sziamia
  nem tudtam aludni, úgyhogy hajnali fél kettőkor nekiestem és *dobpergés, trombitaszó* történelmi pillanat következik: írok hozzászólást. Örülsz? :D Mindjárt nem fogsz xD
  Na szóval lássuk csak először is azt, hogy hogy állok én a forma1-es cuccokkal. Nem szeretem olvasni őket xD Ahogy a F1 is egyre kevésbé köt le, úgy az ilyesmi történetek se váltanak ki belőlem valami heves érzelmi reakciót, ezért is nem kezdtem el olvasni rögtön, mikor belekezdtél. Na, de aztán csak elvergődtem magam idáig, és hát a véleményem nem változott meg közben xD Én VDHM-rajongó maradok, jó? :')
  Szereposztás. Kimi. Utálom, hogy az emberek ilyen cukimukinak meg romantikusnak meg érzelgősnek meg mit tudom én milyennek állítják be. Annyira nem tudom róla elképzelni, erre mindenhol, ahol főszereplő, ilyen kis törődő és NYÁLAS! Nem Kimis, legalábbis nekem nem...
  Na, de itt nem ő a főfőszereplő, és hálistennek nem is ilyen émelyítően romantikus, ahogy eddig lejött nekem... Itt van helyette Rosberg. Elmondhatatlanul nagyon utálom, szerintem az égegyadta világon semmi, de semmi tehetsége nincs, és - tudom, hogy ez a történet pont erről szól - szerintem ő az, aki komolyan csak az apja neve miatt van a F1ben. De soha nem lesz olyan jó, és kész. Mellesleg viszitek itt Nikivel, hogy így leghelyesebb meg úgy... Hát hm, nézzétek már meg jobban... Akkor már inkább 1000x Hülkenberg. És akkor Hülkenberg. Na, ŐT szeretem úgy igazából is. Csak hát itt eddig nem sokat szerepelt, és a randit is lemondta, de inkább neki drukkolok, mint bűnrondának :D Hamilton itt jóóarc, legyen benne jó sokat! ;) Massát hiányolom viszont :P
  Na, és akkor most kitérek a legfontosabb szereplőre is Leenára, bár sokat nem tudok róla mondani. Abból, hogy kicsiJenny képe van a fejlécen, hát abból nem sok jóra lehet következtetni, de ezt tudjuk be az én GG túladagolásomnak és függőségemnek xD Amúgy nekem egy kicsit Korira hasonlít a VDHM-ből. Teszi ezeket a megjegyzéseket az emberek mondandója után, meg ilyesmikre gondolok.
  Ja, meg amúgy azért sem szeretem a F1-es vackokat, mert nem tudnak már az emberek új ötletekkel előállni... A főszereplő csaj vagy a) rokona valakinek, legyen az pilóta, versenymérnök, csapatfőnök, akárki b) csapattársa valakinek c) versenymérnöke/szerelője valakinek/büfében dolgozik, tökmindegy... Embereek. Hol a kreativitás? xD
  Na, most tökre kiéltem magam, összeszidtam mindent és mindenkit, akit akartam. De tudod, vétettem egy hibát is xD A RÉSZRŐL semmit, de semmit nem írtam xDD Szóval a fentiek közül csak igen kevés dolog szól neked, az inkább csak általánosság :D És ami neked szól: Die Welle xD úristen, én láttam azt a filmet, de tudod mi maradt meg belőle? Egy szó: DISZIPLIN xD Aztán ez a Hülkenberg kis félénk nyuszi dolog nekem egy kicsit hihetetlen, viszont halál cuki, szóval elnézve :D CsúnyaRosberg csak maradjon meg kerítőnek, ne okozz nekem rémálmokat majd csókjelenetekkel meg ilyenekkel, jó? xD Mert megbosszulom, majd meglátod, csak még nem tudom hogy. Jaa, és légyszíves, kevesebb Vettellel traktálj, jó? Mert nem bírom én ezt az adagot, komolyan. Inkább legyen sok-sok Hamilton :P (meg Massa xD)
  Azt hiszem, ennyi elég is volt belőlem, már én unom saját magamat, meg szerintem iszonyat hosszú hozzászólás lett, de mivel első (és talán utolsó is egyben xDD), élvezd ki. (Inkább írtam volna a VDHM-hez, mi? xD Hát majd egyszer oda is eljutok...)
  puszinyuszi
  L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hellóka!:)
   Pedig aludni kell! xD
   Mondtad már, hogy nem olvasol F1-eseket, de néh kivételt teszel. Én meg mondtam, hogy rosszat választottál, mivel a Forma-1ben elég eltérő személyeknek szurkolunk. :/ Maradj csak VDHM rajongó nyugodtan! :D
   Igen, mindenki elég nyálasan mutatja be Kimit, de én azokat is szeretem. :P Nálam csak a családjáért van oda. :)
   Szerintem tehetséges, nyilván, ha valakinek Keke Rosberg az apja, könnyeben be tud kerülni az elitbe, de megérdemli, hogy ott legyen. :) (Olyan jó szerintem sem lesz, mint az apja.) Én nem mondtam, hogy ő a leghelyesebb, csak Nix mondta, hogy szerinte ő, én meg mondtam, hogy lehet, hogy igazad van. ;) Végre egy közös kedvenc: Hülkenberg. :) Majd Malajziában találkoznak, believe me. :) Hamilton rosszarc. xD Massával nem tudom, mit kezdjek. A kedvenceim ugye Kimi+a németek. Akiket utálok azok Hamilton és Alonso. De Massa nekem közömbös, elfér, de ennyi, szóval nem tudom mi lesz vele.
   Igen, nálam már csak ilyen magukban beszélő csajok vannak. xDDD
   Hát az ne sok. xD Mi nemrég néztük németen, ezért írtam ezt. xD
   Lehet mással okozok majd neked rémálmokat. xD Tényleg fogalmam sincs, mi lesz. xD Vettel elég sok lesz. Szoksz vagy szöksz. xD Nem kötelező olvasni. Drága barátnőim sem tették még be ide a lábukat. Rájuk sem haragszok, rád sem fogok, ha feladod a küzdelmet, és nem olvasod tovább. ;)
   Tényleg hosszú lett. xD Élvezem-élvezem. xD (Lehet jobb lett volna, minthogy itt pazaroltad az energiáid, meg a véges komiiró kedved. ;)))
   Puszikállak! :D

   Törlés
 4. Sziasztok :)
  Végigolvastam, nagyon tetszik. Kreatív és a részek hosszúsága is csak előny :)
  Olvastam már többet ilyen fictiont, imádom őket :)
  Ha nem vagyok túl tolakodó, nem küldene nekem esetleg meghívót a Rina's World blogra? Kérlek, nagyon fontos lenne :) Köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!(;
   Örülök, hogy tetszett!(:
   Rina blogjáról pedig nem tudok semmit, mióta átadta - ha jól emlékszem - Iris Blacknek. Bocsi. :/
   Köszi, hogy írtál!(:

   Törlés